Gran Canaria 2013

Vi har haft en helt underbar vecka tillsammans med våra grannar. Eftersom jag tror att det är bilderna som Ni är ute efter plus att jag är väldigt trött och helt upptagen med Mr Grey så kommer jag lägga upp en massa bilder i stället :-)
 
1. Saga ville "hoppa" varje kväll, hon verkligen älskade det. 2.En trött strandflicka ♥ 3.Mamman och Wille efter ett dopp i havet. 4.Syskonen med sina nya goseödlor. 5.Saga och Stina hoppar i vågorna. 6.Den obligatoriska bilden på fötter-framför-pool. 7. Elina, Saga & Stina leker för fullt. 8. Mamman tycker det är kallt i poolen. 9. Elisabeth med våra "ladies drinks"
 
1. Sagas älskade kaktusar 2. De fantastiska entertainment team (urkasst ;-) 3. Lek och bus i havet 4. Mer sol till mamman 5. Klipporna vid stranden 6. Pappor med öl 7. Ljuvliga värme 8.Krabbor bland klipporna 9.En härligt avskild vik.
 
1. Elina & Andreas busar 2.Pappan åker vattenrutchkana 3.Fortsätter sola på balkongen med Mr Grey...
4. Det kom ett piratskepp som spelade läskig musik 5.Mamma och dotter. 6.Pappan posar 7. Papporna leker - att barnen inte är med spelar ingen roll :-) 8. Minigolfarn 9. Vackra töser i regnbågsklänningar
 
1. Andreas får en hel tunna kallt vatten över sig...brrr... 2. Allvarliga flickor på minidisco. 3. Fina flickor fina blommor 4. Vi spelar UNO och Yatsy 5.Elina det lilla vattendjuret 6.Saga och Wille söker lite skugga 7. Wille tar kort på mamman i sin hatt 8. Underbar utsikt från balkongen. 9.Pappabus i poolen
 
Nu är vi tillbaka i kylan -16,5 jo jag tackar jag. Men det har sin charm det också. Men detta gör vi om nästa år! Jag hade inte ont på en hel vecka! Fantastiskt :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0