Nu har jag och min moster precis badat fär...

20100618136 (MMS)

Nu har jag och min moster precis badat färdigt Nemo, här har han i balsam som ska verka 5 min för den riktigt glansiga slik looken :) Tack moster för hjälpen!

Och så vill jag be er alla gå in på www.ystadallehanda.se och under brölloppspar rösta på Andreas lillebror Niclas Nilsson och hans söta Maria Löwall som gifter sig 10 juli. Röstningen är öppen till sista juni, så rösta på är ni snälla. De kan vinna 10000:- till sin brölloppsresa och de är verkligen värda det!

Jo vet ni vad? Jag klarade tentan! Wohooo så nu är det sommarlov på riktigt! 
Andreas åkte iväg på metaltown idag för att se Rammstein i göteborg, lite avis är jag allt, men jag får nöja mig med fruktsallad och en DHW box i soffan. Det går det med :) 

Ha en underbar sommarkväll!


Saga provar Tingeling dräkten som hon ska ...

20100611125 (MMS)

Saga provar Tingeling dräkten som hon ska ha på barn-kalas-maskeraden. Visst är hon ljuvlig? 
Ps om man trycker på en gömd knapp blinkar hela klänningen i alla regnbågens färger, de ni ;)


Min älskling
kom idag hem med 5 lip gloss ...

20100608120 (MMS)

Min älskling
kom idag hem med 5 lip gloss från isadora, han vet vad som piggar upp mig när jag känner mig ensam och nere :)


Underbart väder!

Därför har det heller inte blivit något inlägg. Men vi har haft det toppen må ni tro. Med salta bad, fun city, militärbilar, grillbjudningar, lekplatsbus, solning, ponnylekis, utgång och sena kvällar med familjefotboll :)

Igår var vi och red igen, denna gång valde Saga en islandshäst alltså inte en shettis. Å va det var roligt (för mamman ;) förutom i traven då hon passade istället och då var det lite svårt att hänga med i de låånga stegen :) Kan faktiskt tänka mig att köpa en islandshäst till mig och Saga när skolan e slut och jobbet är fast =P


Saga och Sandra


Inne i militärbilen på militärens dag - fy vad den luktade unket....


hela familjen ute och spelar fotboll


Saga älskar fotboll :)


Javisst, rakt i nyllet !


lekplats bus


Bad på Fun City


Fun city

Idag blir det lugnt, vädret är mulet och tråkigt, Andreas skall träna nu på morgonen. Men först ska vi duka frukost och sedan väcka pappa och Saga som sover som små grisar fortfarande :)


RSS 2.0