Äntligen hemma ♥

Ja nu är vi äntligen hemma, vi har haft underbara dagar tillsammans med familjen Jensen-Birgersson. Vi har haft vädret på vår sida hela tiden, dagarna har vart varma och solen har kikat fram mellan molnen. På nätterna har det regnat, åskat och blixtrat men på morgonen har solen åter lyst över vår lilla stuga.

Just nu ska jag ta en promenad med Nemo innan regnet kommer igen, men senare ikväll hoppas jag att jag återkommer med bilder från vår semster.

Vi har det underbart på semestern! Kolmård...

img_9550 (MMS)

Vi har det underbart på semestern! Kolmården bjöd på perfekt väder och nöjda (men trotsiga) barn. Idag har vi varit på äventyrsbad i Linköping. Det var jätteroligt, alla åkte rutchkanor stup i kvarten. Nu blir det hem till stugan för att grilla. Ha en super sommar allihopa!


Dagarna flyger förbi och snart har jag red...

img_5029 (MMS)

Dagarna flyger förbi och snart har jag redan haft en veckas semester. Tiden går för fort- kan man bromsa den tro?


Dagarna flyger förbi och snart har jag red...

img_5029 (MMS)

Dagarna flyger förbi och snart har jag redan haft en veckas semester. Tiden går för fort- kan man bromsa den tro?


På gatan där vi bor :) fotat från Willes r...

img_9984 (MMS)

På gatan där vi bor :) fotat från Willes rum på ovanvåningen. Alla hus är likadana så vårt är även det en tvåvåningsvilla i tegel och trä.  Gatan går som i ett O. Det finns bara en in och utfart så det är bara vi som bor här som kör här vilket är jätteskönt. På gatan bor 19 barn under 10 och snart föds ett tjugonde.  Papporna på gatan håller på och bygger en lekstuga till barnen och snart kommer nya gungor. Vi älskar att bo här!


Det börjar arta sig här hemma. Det är fort...

img_6222 (MMS)

Det börjar arta sig här hemma. Det är fortfarande massor att göra och det behövs fräschas upp lite. Tapetsera om, måla lister m.m men det är sånt som vi kommer ta pö om pö med början till hösten - nu ska vi bara bo. Vad gör ni idag?


Idag - min första semesterdag - har vädret...

img_9127 (MMS)

Idag - min första semesterdag - har vädret vart strålande! Vi var på stranden en stund på eftermiddagen.  På förmiddagen lekte barnen med sina kompisar medan jag klippte häcken, städade poolen och rensade jordgubbslandet. Angående häcken så var det svinsvårt att klippa rakt, sen så var det för tungt för mina handleder  så Andreas får finputsa den lite när han är ledig. Nu sitter vi i soffan och har lördagsmys - tror alla är lika trötta.


Idag var deras sist dag på förskolan i Läj...

img_9825 (MMS)

Idag var deras sist dag på förskolan i Läjet :( å vad jag kommer sakna de fröknarna och hela stället! Oturligt nog hade Saga fått en fästing på halsen så nu måste vi ha stenkoll på märket. Usch vad jag avskyr de små krypen! Har era barn fått fästingar? Hur gör ni när de är borta? Ska man badda med något speciellt eller bara låta det vara?


Hej! Ett inlägg från mobilen kommer här. J...

img_6629 (MMS)

Hej! Ett inlägg från mobilen kommer här. Jag har nu börjat min semester, min första betalda semester nånsin! Vilken känsla! Jag ska vara ledig i 5 veckor :) Igår kom morfar,Gisela och morbror Fredrik hit på middag. Vi bjöd på grillad kyckling, potatissallad och en grönsallad med fetaost och soltorkade tomater. På kvällen åkte vi till tre toppar och åt glass, tack för en toppenkväll!


2011.07.04

Det är verkligen svårt att få till bloggningen - det finns så mycket annat som jag vill göra. Vi stormtrivs verkligen i vårt hus och det blir bara bättre och bättre! Idag kom Lottis och Benny förbi med en inflyttningsblomma. Det är så roligt att träffa Lottis vi träffas alldeles för sällan ♥ I samma veva kom morfarn med Willes säng, Benny och Lottis hjälpte mig att få ihop den - tack så mycket för det!

Några minuter efter de åkt kom Linda och hennes barn hit, vi planerade lite för semestern vecka 29. Det kommer bli helkul! Tänk...min första betalda semester någonsin! Nu jobbar jag bara 4 dagar till sedan har jag 4 veckors semester jobbar 1 vecka och har sedan 1 vecka semster till :}

Barnen badade i poolen medan jag och linda satt och tjötade på trädäcket. Att se barnen bada i poolen - att se dem leka på varsitt rum med sina egna kompisar och att se dem springa ut på lekplatsen - det gör mammahjärtat så lyckligt att det nästan hoppar ur bröstet :}

När de åkt kom G som hade vart nere i Ystad hos Andreas föräldrar och hämtat vår nya soffa. Så det var bara att börja bära igen (läs: jag bar förstås inget :)

Nu sitter jag i soffan och är så trött så trött så jag kastar bara in lite bilder på huset - jag har inte städat eller gjort iordning innan jag tog bilderna för ...det är inte jag helt enkelt! På ena kortet sover Wille i sin nya racerbilssäng - han är stolt må ni tro! :)

 

Nu måste  jag lägga mig - supertrött i hela kroppen!

Flyttat!

ja nu har vi flyttat in i huset och det känns helt underbart! Men vi tar det från början :}
Igår kl 09 mötte vi mäklaren och säljaren på banken och ordnade med alla papper, det visade sig att städfirman som flyttstädat vårt hus inte hade gjort ett bra jobb (trots att mäklaren haft dit dem två gånger!) så vi fick pengar från mäklaren som kompensation. Gott! De tusenlapparna gick rakt ner i semesterkassan!
Jag tänkte att hur illa kan det vara när en städfirma har varit där två gånger redan? Men oj! De har tagit badrummen och fönstren - men det var nog allt tror jag, helt sjukt.

När jag vandrade runt i huset hörde jag en bil som kom tutande och det var Gabriel och Andreas som kom med första lasset. 2 fullpackade bilar. Så det var bara att börja bära in. Tyvärr kunde jag inte hjälpa till så länge eftersom jag skulle jobba, men några lådor bar jag in iallafall :}

När jag väl slutat (ni må tro dagen var lååång) så var det dax för Andreas att åka till Göteborg och kolla på Iron Maiden. Medan han var ute så packade jag upp hela köket och även alla lådor utom 2 som jag inte riktigt vet vart de ska ta vägen än.

Många av grannarna kom och presenterade sig och berättade att med våra barn så blir det totalt 18 barn på vår gata under 10 år! Det känns så roligt! Bara idag kom det en flicka och ringde på för att fråga om Saga och Wille kunde leka. Tyvärr satt de i badet då men det är ju därför som vi flyttade - för att barnen ska få kompisar på gatan och bara kunna springa ut på lekplatsen. Detta känns verkligen helt rätt och jag är så glad över att vi fått möjligheten att köpa hus!

Nej nu ska jag inte sitta här mer (jobbar) men jag ska gå runt och fotografera så att ni kan få se lite bättre bilder.

RSS 2.0