Möt barnens nya kelgrisar, marsvinen My oc...

img_1917 (MMS)

Möt barnens nya kelgrisar, marsvinen My och Mimmi. Jag gillar inte ens marsvin men de  här två är helt ok, barnen släpar runt dem jämt jämt...


William 4 år ♥

Ja jösses, vart tar tiden vägen?
Vi har iallafall firat vår prins hela helgen, i lördags så kom familjen och grattade och igår hade vi barnkalas på Lekstugan tillsammans med alla hans vänner.

Blogg.se är så segt idag och bilderna laggar hela tiden så tyvärr får ni nöja er med denna fina bild på sötnosen!Glad blåsdag

Ja det har verkligen blåst idag, dock gjorde det inte det när jag valde att cykla till jobbet imorse, då var det blå himmel och strålande sol. Det var det inte när jag cyklade hem, 8km snålblåst med sidregn, var genomvåt när jag väl var hemma men nu känns det skönt att jag faktiskt cyklade hem och inte ringde till Andreas ;-)

Sköna söndag

hur svårt skall det var att hinna med bloggen? Men varken tid eller ork verkar finnas just nu...

Hursomhelst, idag hade vi en slapparförmiddag, jag tog tom en bad och klockan var nästan 11 innan vi var klara :) skönt med sådana dagar också! När vi var klara packade vi in oss i bilen och körde ner till familjen Jensen och åt lunch, vi stannade på ICA och handlade med oss lite korv och bröd. Det blev dock en kort visit eftersom Saga har sin ridning kl 14 på söndagar, så vi plockade upp mormorn på vägen och sedan bar det av till ponnylekis.
Saga har blivit så duktig! Hon rider helt själv och mot slutet av denna lektionen travade hon till och med helt själv!
Stolt mamma är man då ;}


Hon har blivit en riktig tuffing på hästryggen !

När vi kom hem igen så stannade min snälla mamma lite längre så att jag hann med en entimmes promenad tillsammans med Carin och hennes 1 månaders Lou ♥ När jag såg det lilla knytet ville jag bara ha en bebis till, och när vi kom hem så kom grannen Anna med sin 3 dagars Maja - suck! Men det är bara att påminna sig om att det är jobbigt också, för helvete vi har ju fortfarande Wille i vår säng ;-)

♥ Liegatan ♥

Det börjar nästan kännas lite tjatigt och skriva om hur bra vi har det här på gatan, men va fasen det är ju det vår helg handlar om ;-)

I lördags morse gjorde jag och barnen oss iordning för en förmiddag i skogen tillsammans med de andra Mullebarnen. Det var första gången i Mulleskolan och för Wille var det en stor grej eftersom det var hans första gång på Mulle, egentligen så tillhör han fortfarande Knyttarna men jag ville att han skulle gå tillsammans med Saga och han tyckte att han var färdig med Knytte :}
Vi hade en mysig tid och självklart så är det fikat som är det allra bästa, vi hade packat ner smörgåsar och varm choklad (kaffe till mamman).

Finns det något bättre än att äta ute?

När vi kom hem fortsatte dagen med lek och bus med alla barnen, och på kvällen hade vi lördagsmys med alla grannbarnen, de satt så fint och tittade på film och kalasade på ostbågar och isvatten :)

Lördagsmys med grannkompisarna

Söndagen tillbringade vi bara hemma på gården, vi grillade lunch tillsammans på lekplatsen och sedan satte vi igång vattenspridaren så att alla barnen kunde springa ooch svalka sig i värmen.

RSS 2.0