En lycklig pojke

När man klarat sova utan att kissa i sängen på måååånga nätter då får man äntligen det man tittat ut i leksaksaffären!


Vi vill tillbaka!

Till stugan! Till lata dagar utan måsten, så fort man kommer hem börjar alla måsten. Städa, tvätta, diska ... Men jag är ju ledig i 3 veckor till så jag ska väl inte klaga ;-) Andreas börjar ju jobba på måndag. Annars så har jag dragit på mig förkylningen from hell och även smittat Andreas :-( Så idag har det bara blivit häng på gården med grannarna och lita sortering bland alla våra kvitton! Nu ska jag sova så jag blir frisk! Håller tummarna att barnen kommer klara sig ifrån denna skiten!


Skara Sommarland

Vi har det underbart här i Skara. Just nu står jag i kön med tjejorna - vi ska tydligen åka "tranan" :D


Sämst med uppdateringar

Men det är ju semester och då vill jag inte sitta inne vid datorn :) Just nu bloggar jag från mobilen - sitter och tittar på Saga när hon är på simskola. När denna är slut åker vi på semester till Stugan igen (underbart. Jag skulle kunna bo där) och tar även en tripp till Skara Sommarland. Så uppdateringarna kommer bli glesa även framöver men så är det när det är semester.


Det är synd att klaga

Härligt att värmen äntligen kom


Framme

I himmelriket!


Spontanitet!

Igår var vi över hos grannarna på lite vin. Vi satt mest och gnällde över vädret och hur enformigt det är att bara gå hemma på gatan och wops så hade vi bestämt oss för att åka iväg tillsammans. Så idag kl 10 var bilarna packade, 4 ungar matade och vi resklara! Och jag ska få testa kajak för första gången! Det längtar jag till! Hoppas jag inte slår runt :-)


På väg hem

Från en lyckad dag på Borås Djurpark med våra fina grannar :-)


Godmorgon!

Nu drar vi på spontansemestertripp med goa grannar :-} Barnen har ingen aning om vart vi ska :-}


Semester

Det firar vi med att bara vara tillsammans och hitta på små saker som förgyller tillvaron :}
 
 
Lunch i det fria :)
 
 
 

Skåneresan

Här kommer ett bildregn från när vi var nere i Ystad för att uppvakta Hampus på hans konfirmation, från vår Tosselilla utflykt samt vår besök i Bo01 nere i Västra hamnen i Malmö :}
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma igen!

Vi bestämde oss för att åka hem idag eftersom farmorn och farfarn åkte till Öland imorse. Vi stannade till i Malmö och kollade några outlets sedan åkte vi vidare till västra hamnen och bo01 där pappan bodde när han träffade mamman :) Det är så mysigt att gå där, vilken fantastisk "stad i staden" åk dit om ni inte varit där. Det var en känsla att gå där, sommaren för 8 år sedan gick jag och Andreas där hand i hand nykära och förälskade och nu gick vi där hand i hand med våra 2 underbara ungar springandes som tossingar framför oss - det bar perfekt :) Mina allt - vad jag älskar Er!


Vilken dag!

Vi kom till Tosselilla Sommarland vid elva tiden och åkte hem kl 18. Nu är jag helt slut och kommer stensomna så fort inlägget är publicerat :) Vi har åkt karusell på karusell och badat badat badat :) Saga är en riktigt tuffing, både när det gäller karuseller och vattenbanor! Wille gillade mest radiobilarna och att bada. Farmorn kom även hon upp i karuseller medan farfarn och pappan tittade på :) Jag och Thilde åkte nått hemskt som gick som en pendel samtidigt som den snurrade runt runt. Jag trodde jag skulle smälla av! Innan kunde jag åka allt utan minsta tvekan eller illamående efter men nu... puh! En kalasdag har vi haft iallafall :)


Tosselilla Sommarland

Vi har det underbart på semestern!


Vår första geocach och ettårsjubileum!

Kan ni tänka Er att vi idag har bott ett år på gatan? Jag kan verkligen inte tänka mig att bo någon annanstans. Här finns allt och jag vill aldrig härifrån. Vi har fått så många nya vänner och hittar på så mycket kul tillsammans. Jaja, nog tjatat om det :}
 
Idag vaknade vi upp till ösregn och barnen började bli otåliga så jag kom på att vi skulle ge oss ut på geocaching. Jag laddade ner en app och det visade sig att det fanns en cach 750m ifrån vårt hus! Perfekt! På med regnkläderna och ut!
 
Alla tyckte vi det var fantastiskt roligt utom Nemo som tyckte det var jobbigt att vi var tvugna att läsa kompassen hela tiden :}
 
Men allt traskande fram och tillbaka lönade sig och vi hittade vår första cach!
 
 
När vi var hemma igen kom solen fram och eftermiddagen spenderades i trädgården, på framsidan och fikandes med goa grannar.

Minigolf med galningarna

Ja här pratar vi inte regler på minigolfen.... Det var mer highlife, Wille slog på bollen hej vilt och ansåg det vara en självklarhet att placera bollen vart än man ville. Den reglen anamade även Saga :} Men de hade iallafall roligt och det är huvudsaken.
 
 
När vi kom hem den kvällen så hade vi en myskväll med en massa spel på baksidan, vi spelade brädspel, kubb och UNO.
 
 
 
 

RSS 2.0