Ystad

Jag och barnen packade in oss i bilen igår och körde ner till mina svärföräldrar i Skåne. Pappan skulle jobba hela helgen och dessutom sova i Göteborg så då passade vi på att få lite miljöombyte. Vi kom ner vid 15snåret lagom till eftermiddagskaffet. Vi hade en lugn och skön myskväll och Daga åt som en häst! Det hör ju verkligen inte till vanligheterna nu för tiden. 
På kvällen satt vi tillsammans i soffan och tittade på gladiatorerna. 
Av nån anledning så fungerar det inte att lägga upp bilder så det får vänta tills jag har en fator att tillgå. 
 

9 februari - sjukstuga

Barnen har åkt på världens förkylning, hög feber, hosta och täppt näsa. De var hemma från förskola/skola igår och kommer så bli både måndag och tisdag.

Gårdagen spenderade de hos mormor eftersom pappan och jag jobbade. Det var två ynkliga barn jag hämtade kl 17 och Wille gick direkt och la sig i vår säng när vi kom hem sedan sov han från 17,30-07. Saga låg i soffan och kollade gladiatorerna medan jag och Sofia satt i köket och pratade.

Idag blir det en dag i städandets tecken. Jag kan tycka det är ganska avkopplande att städa och tvätta iallafall när man inte kan göra någonting annat utan är låst till hemmet. Lite saker ska ut på tradera och andra ska skänkas till uff, paket skall postas, portfoiloarbetet skall bli klart och Liens pärmar skall färdigställas inför årsstämman. Vi hoppas få besök av mormorn så jag kanske kan ta en längre runda med Nemo.

Men först ett bubbelbad med tredje delen av Mr Grey
Gokväll på er

som vanligt har jag svårt att sova när A är borta, han kommer strax hem så då kan jag förhoppningsvis sova. Annars har jag minsann inga problem att somna halv nio minsann ;-)

Idag efter jobbet hämtade jag barnen och åkte iväg och tränade. Det är toppen med ett gym där barnen får vara med.En timmes styrka blev det och sedan hem för att fortsätta med revisionsberättelsen för samfälligheten, det är mkt men jag tycker det är kul. Ekonomin ser jättebra ut och det ska bli kul att berätta på årsmötet. Barnen dök ner i soffan och kollade Ninjago medan jag lagade mat. Ingen av barnen åt den goda fisken (har jag nämnt hur tacksamt det är att laga mat i detta huset? Nåja nu tar vi natten ;-)
Redan lördagskväll

Vi har haft en lugn och skön lördag tillsammans hela familjen. Vi började dagen men mys i sängen, 0730 vaknade barnen men vi gick inte upp innan en timme senare. En långfrukost och sedan lite Mario spelade, grannen ringde och frågade om grill på gården och sedan gick telefontelegrafen och fler familjer från gatan slöt upp. Solen kom med sina varma strålar och värmde i kylan.Barnen fortsatte vara ute med pappan medan jag vilade i soffan, är trött hela tiden just nu. När barnen kom in rosiga och friska åkte pappan på fika på gulsippe och jag passade på att moppa golvet och damma. Wille hade en kompis hemma och Saga stack över till Stina, när städningen var klar gick barnen ut en stund till medan jag stannade inne och förberedde maten.


1 februari

Äntligen är januari över. Det är helt klart den månad jag anser är värst, men nu...välkommen februari! Ännu en jobbvecka är över och jag är helt slut. Jag behöver sol ljus...

Idag har vi tatt en fika hos linda och sedan hade vi fredagsmys till gladiatorerna - en riktig hit! Saga hejade på Magnus (Marcus?) för han var så snygg ;-) Hon börjar bli så stor..tycker saker är pinsamt och säger saker som "ärligt!" och "seriöst mamma" Usch

jag hinner inte med, jag som skulle bli den där coola kompismamman....hmmm....får nog jobba lite mer på det


RSS 2.0