pigg inatt

Efter en mysfrukost hemma med familjen så kröp jag ner i sängen, då var klockan runt halv nio på morgonkvisten. Sen vaknade jag inte innan kl var tjugo över fem !!! Så nu är jag inte det minsta trött någonstans :)

Jag ska spendera natten med att kolla mer Desperate Housewives och även fortsätta med sångkorten till jobbet.
Något mer har jag inte planerat, det är rätt trist att jobba på sjukhuset men samtidigt så är det rätt skönt att vara fler personer som är vakna på natten, det är bara att gå ut i korridoren och prata lite om man känner sig trött.

Äntligen är melodifestivalen över, jag har inte sett ett enda avsnitt, jag tycker mest det är trams och hysteri. Räcker väl att titta på när alla länder tävlar sen? Och det är ju inte så att vinnarlåten inte spelas på radion sen ;-) Vad jag har förstått så var det Eric Sade som vann och det var väl inte så konstigt? Tänk alla unga flickor som röstar? Haha, ja det blir nog bra.

Å vad jag längtar till sommaren och våren nu. Trött på all väta! Om det hade vart snö och kallt så hade det vart en sak men detta blasket - blä!

En sak till som jag längtar till? Ett större boende! Känner oss verkligen trångbodda nu men vi vill inte köpa som det ser ut i dagsläget, för osäkert tycker jag, sen har jag heller ingen lust att lägga 3 miljoner på en villa - det är ju helt sjukt. Eftersom vi är så trångbodda så har vi bestämt oss att ha Sagas kalas på Lekstugan, som hon längtar min tjej ♥

Det är så roligt att se henne och Wille tillsammans nu, de leker så fint tillsammans (en massa kiv också givetvis). Leken är på en helt annan nivå och det är så roligt att se dem och tjuvlyssna på dem. Tänk om man kunde bromsa tiden? Nu ska jag fortsätta att plöja igenom säsongerna, kanske blir det något mer inlägg inatt, kanske inte.

Sov gott mina vänner ♥

Tatuering

Ja, det fick jag utav älsklingen när jag vaknade idag, vi ska åka upp till Göteborg och tatuera oss tillsammans, eller ja, jag gör nog först ;-) Det ska bli spännande, jag har alltid sagt att jag vill ha en tatuering men det har liksom aldrig kommit till skott. Men nu så. Frågan är bara vad och var? Jag är nästan säker på att jag vill ha någonting som har med barnen att göra, deras namn eller födelsedata.

Har ni några tips på bra sidor som man kan få inspiration av?

Såhär gott har jag och pappan det nu 

img_3811 (MMS)

Såhär gott har jag och pappan det nu 


Titta vilken cooling jag hämtade på försko...

img_0173 (MMS)

Titta vilken cooling jag hämtade på förskolan idag 


Det får bli ett litet kvällsinlägg från mo...

img_3755 (MMS)

Det får bli ett litet kvällsinlägg från mobilen idag istället, tyvärr får jag inte med bilderna från idag när hela familjen var på lekplatsen så ni får en ifrån söndagen istället  Idag jobbade jag bara en kort dag och sedan åkte vi som sagt till lekplatsen vid kyrkoruinen. Som vanligt slutade det med att vi lekte där istället för på lekplatsen   Väl hemma igen lagade Pappan en jättegod pasta med kyckling, bladspenat och soltorkade tomater. Det går fort nedåt nu för oss båda två, skoj!  Nu ligger jag nedbäddad med barnen och ska sova, är ff mkt trött efter influensan. Har precis spikat en tripp till Skåne också och på fredag ska jag och Andy på SPA - underbart!  Godnatt mina fina vänner 


Vårväder

Idag har vi tagit lite pauser ifrån allt hundkräkstädande och varit ute och njutit av det underbara vädret!
Här får ni lite bilder att njuta av:

 

 

 

 

 

imorgon är det redan måndag igen - vart tar helgerna vägen?!?


Hallmattan

Ja den blev inte långlivad :( När jag gick upp vid halv sex hade Nemo både spytt och bajsat på mattan !!! Ibland suger det att ha hund! Så den fick jag slänga, sedan höll Nemo på att spy ända till kl 12 och jag vet att det är synd om honom men jag avskyr att torka spy!!

Den är tillbaka!

Min dator, underbart. Min laptop började stänga av sig själv för några veckor sedan, tiden den gick att ha igång blev bara kortare och kortare och eftersom jag inte trodde att jag hade någon garanti kvar (datorn är över 3 år gammal) så blev det bara att den stod nedpackad i sin väska. Men så ringde jag till LAN support och så visade det sig att den har garanti till och med september - kanon! Så jag skickade in den och nu är den äntligen tillbaka. Med helt ny mjukvara och rensad på allt! Så det känns som om jag har en helt ny dator nu och det är jag jätteglad över. Nu ska här inte sparas en massa bilder och annat på denna och absolut inte installeras en massa program!

Här är det som vanligt, vi är på bättringsvägen men den envisa hostan håller i sig! Skönt är iallafall att febern är borta hos oss alla tre.

Idag var vi inte på gymnastiken, istället spenderade barnen förmiddagen hos Mimmi och jag var hemma hos Marianne och arbetade med examensarbetet tillsammans med Carin. Den 6 maj ska vi redovisa och sedan när det är godkänt ska jag inte studera på ett bra tag ;-)

På vägen hem tvättade vi bilen, både invändigt och utvändigt, sedan gick vi in på RUSTA och handlade en matta till hallen, eftersom våra hallmattor sällan lever längre än 6 mån (på grund utav att när Nemo kräks så gör han det på mattan i hallen), vägrar jag betala massa pengar och där är RUSTA bra, hittade en för bara 49:- som jag tror på, för den är av plast och därmed avtorkbar, frågan är bara hur länge den står sig?

RSS 2.0