Torget i varbergDär kan man hitta många roliga saker, igår stod där det piano och det måste givetvis testas :-)

Fina presenter från en fin familjEtt par salomon goretex skor och ett par crocs, nu kan jag kanske kasta mina gamla som knappt hänger ihop!

Vi lunchade hos mormorn och hade med oss blommor och trisslotter, men hon blev ingen miljonär denna gången heller :-(

Kvällsmat åt vi god morfar och min andra mamma - mysigt värre och ett väldigt gott vin. Nu sova upp tidigt imon!

Morsdag

Och vilken helg vi haft!
Hela gårdagen spenderade vi i Göteborg, Wille fick en skolväska och ett par Innetofflor så nu är han redo för skolan, min lille kille! Saga fick även hon ett par gymnastikskor - som hon växer! Vi strosade runt på gatorna och mös mest, tittade på folk och shoppade, som Saga säger :-)

Vi avslutade med Liseberg, och vi fick lurat upp Wille i två karuseller, det ni :-) Han var så söt när han kom ner men åka igen det ville han inte! Vårt försiktiga lilla hjärta. Vet ni förresten hur dyrt det är att åka till Liseberg? Jag höll på att få en chock och har vi inte lovat barnen så hade jag gått därifrån! Och väl inne då? 4 våfflor, 2 mer och 2 kaffe... 250:- you got to be kidding me??!! Ät upp varenda smula barn!!

Vi hade en underbar dag och kl 2230 landade två trötta barn i sängen.Imorgon är det måndag igen, yay....

Godmorgon

 
På tal om det så försov jag mig i morse, det gillar jag verkligen inte, fast å andra sidan vem gör det? Jag kom i alla fall i god tid till jobbet 06,05 var jag här, så då passar jag på att blogga lite innan alla barnen kommer och jag börjar jobba.
 
Igår var det golfkul igen, jag kan inte säga att det var speciellt mysigt, det regnade och var kallt och Saga var inte riktigt i fas. Vi hoppade faktiskt över putträningen och åkte hem istället. Men hon är duktig, synd bara att så många inte respekterar att det är från 6 år och uppåt. Det var många mindre barn och de har inte samma koll, eller ansvarskänsla utan svingar bollen hej vilt...

Veckoblogg?

Ja det velat som om det endast är på söndagar som jag har tid att blogga nu för tiden ;-)
Veckan har gått fort som vanligt, o torsdags var vi lediga, eller lediga och lediga det var Gårdstäd och trots spöregn så var det många som kom ut och hjälpte till. Vi skulle ha ner den gamla gungställningen och upp med den nya. Klockan tio började vi och klockan sex var det klart!
En eloge till alla fina grannar som kom ut och hjälpte till. Helt otroligt vilket engagemang. Till lunch grillade vi korv till barnen och makrill till oss andra (även om många vuxna ratade makrillen).


En mysig dag på liegatan. Den nya gungställningen blev en succé.

Igår var jag ute i Äventyrsskogen på min sista utbildningsdag och nu får jag kalla mig Äventyrspedagog. Det var lika roligt som vanligt men tröttsamt, solen sken och myggen kom fram men det var lika skönt ändå

En mysig söndag

Idag har vi haft en härlig dag i strålande sol och skön värme. Jag låg en stund i solen på baksidan och somnade till och med, riktigt skönt. Runt lunch hämtade vi barnen och jag njöt av en härlig promenad hem med Nemo.
Vi spenderade dagen på gården med härliga grannar och goa barn.
Kl halv tre var det hög tid att åka till golfbanan och Sagas golfträning. Jag måste bara få säga att jag är riktigt imponerad! Hon får faktiskt upp bollarna och idag satte hon även en i korgen som lärarna satt upp. Rent tur såklart, men det gjorde inte mig mindre stolt ;-) Morbror Fredrik var med och tränade idag och senare kom även morfarn dit och fotade.Saga tyckte att vi kunde åka hem till morfar och gisela och grilla hamburgare och så blev det. Riktigt gott!
Nu ligger jag helt slut i soffan och kan inte förstå att jag ska jobba imon. Varför jag inte helgen mer lediga dagar?

Cykelfeste

Igår var vi på cykelfest jag och Andreas, det var jätteroligt vi träffade massa nya människor som gav oss mycket härliga skratt och intressanta diskussioner. Vi avslutade kvällen på sociten det var också mycket trevligt men jag får absolut inte ut någonting av att vara ute på krogen. Det är högljutt och fullt med fulla människor, vissa så fulla att det blir pinsamt. Jag och Andreas har det iallafall väldigt mysigt och det är verkligen skönt att komma iväg bara vi två. Det borde man göra minst en gång i månaden.


RSS 2.0