Kvällsfiske

Vi åkte till Sämsjön tillsammans med grannarna för lite kvällsmete. Vi hade fyndat metspön från fladen för 20:- så vad passade bättre än att prova dem med en gång?
Inom loppet av 15min hade alla 3 barnen fått varsin fisk. Helt otroligt!


Saga ville inte fiska så hon simmade istället. Hon har blivit en riktig fena på att simma...


Vi stannade tills klockan var lite över åtta, barnen tyckte det var så mysigt att meta och det gjorde vi också. Tack familjen Wall för en helt underbar kväll.Ny cykel

Idag åkte pappan och Wille ner till cykelaffären och köpte enny cykel till Wille. Den han hade var alldalldeles för liten men vi hade sparat köpet tills han lärt sig cykla. Så idag cyklade hela familjen till Nisse och Britta och fikade. Ni må tro han var stolt,  han kunde knappt fika för han skulle bara cykla och cykla :-)
 
 Cyklar fint på sin nya cykel. Ikväll väntas det grillad tonfisk till kvällsmat. Mums! 
Jo just det inget mer kräk sedan igår underbart!

Vårt hjärta

bara cyklar och cyklar och cyklar

Vilken underbar semester

Veckorna går alldeles för fort, jag vill bromsa och stanna lite. Pausa. Vi har det alldeles underbart, vi har badat varje dag! Antingen vid havet, vid en sjö eller på barnens nya favorit ställe Simstadion. Många fina kvällar har vi haft tillsammans med alla grannar. Man blir lätt bortskämd att bo här. Alla är så nära och bra och det är alltid någon som skall till samma ställe så att barnen har kompisar. En dag var vi 9 familjer från Liegatan som åkte ner till Simstadion. Det var bara våra ungar i vattnet ;-)
 
Wille simmar numera som en kung under vatten och vet ni vad som hände igår? Han lärde sig cykla, utan stödhjul! Hela gatan hejjade och Elliott sprang vid sidan och ropade Hejja Wille Hejja Wille! Ni må tro att han växte några meter ;-) 
 
 
 
Vi har verkligen haft underbara dagar. Detta är första dagen som vi inte är på stranden eller någon annanstans vid vattnet. Detta för att Saga kräktes imorse :-( Det var bara en gång och det är säkert inte magsjuka men vem vågar chansa? Så vi stannar hemma, jag fick masa mig upp på vinden och hämta ner vår lilla pool och de uppblåsbara djuren... så nu har vi en mysig hemma dag istället...
 
 
 

Ännu en dag

på Simstadion.Vi har badat och njutit i fyra timmar innan det var dags att bege sig hemåt. Saga hade med sig Stina och Wille träffade flera kompisar där nere.Saga och Stina solar :-)Den lilla simmaren :-D

När vi kom hem kände jag mig helt slut men det var bara att bita ihop och börja bära ner sängen som stod på vinden eftersom Ninni skulle komma och köpa den. Lagom tills vi lyckats stuva in den i hennes bil var det dax för Saga och Wille att gå på kalas hos Eliott. Nu ligger jag och Nemo och slöar jag är verkligen helt slut. blir tidig säng i kväll, imorgon skall jag och Andreas på dejt och fira 9år tillsammans ♡

stor dag idag.

idag drog inte mindre än 6 familjer från liegatan till Simstadion. det är så roligt att det är en sådan gemenskap det är guld värt.
Men det är såklart inte det som är det stora utan det är att Wille lärt sig simma under vatten!!han är så duktig! dyker och tycker det är roligt! jag fick knappt upp honom ur badet och ändå var vi där i 4 timmar! jag fick lova honom att vi skulle åka dit imon igen :-)

kvällen avslutades med korvgrillning vid sämsjön. en underbar dag med fina grannar.
På tal om fina grannar

En kväll var vi ut och åt med Anna & mackan, lucas och maja.vi var nere på Solviken och åt god mat och njöt i solen. vi, eller ja, barnen, avslutade hela kvällen med ett dopp i havet ☆
Mysiga kvällar

med mysiga grannar...
Igår var jag och andreas barnlediga på kvällen och passade då på att gå ner till Elisabeth och Andreas och mysa i deras fina lounge. Cina och Jimmy var också där.


vi ska dra igång pokerkvällar vi fruar på liegatan. inbjudan kommer i brevlådan ♡

Bullervallen

börjar ta form nu. Vilket slit det har varit. vi tackar Gabriel så mycket för hjälpen - det blir kanonfint!

före...


efter...lek med Helen

En dag när Wille lekte med Olivia passade jag på att leka lite med Olivias mamma ;-)
2 veckors semester

har nästan passerat och vi har haft det helt underbart. vi började semestern med en tripp ner till Ystad bara jag och barnen eftersom pappan fortfarande jobbar. vi stannade till hos min fina vän lottis på vägen ner och blev bjudna på lunch.

nere i ystad har vi hunnit med en massa lata dagar på stranden, nybrobadet och minigolf med niclas och maria. åka brandbil och gå på munkmarknad. vi hann även med en tripp till akuten där Wille fick andas adrenalin. vi hade rn helt fantastiskt vecka. tack alla ni som gjorde vår vecka!


Liegatan

idag firar vi två år i världens bästa hus, för oss iallafall. under dessa två år har vi fått mängder med nya härliga upplevelser och goa vänner. Barnen har massor med vänner och det går inte en dag utan att de leker med sina kompisar. I sommar skall vi måla om huset. ska bli så roligt, jag vet att jag inte kommer tycka det då men det tar vi senare.
RSS 2.0