God morgon

Idag blir det jobb, bytte pass med en arbetskamrat så jag slutar halv två istället för fyra, det var hennes idé och jag tackade och tog emot :)

Igår var det mentorsträff, mamma passade barnen och såg till att 07an fick klippt sina yviga lockar. Han var lika duktig som vanligt och satt som ett ljus, frisören och mormor var riktigt impande. Men det är nått med frisören W gillar. Efter mentorsträffen åkte jag och tränade och sedan direkt hem till Elisabeth och ljusparty.
Trevligt och jag köpte en del dofter som jag inte haft innan, annars är det lätt att man håller sig till samma.

Nehe nu måste jag göra mig i ordning !


Picknick vid havet?

Det får det nog bli idag, fantastiskt väder, har ni märkt att blogg inläggen blir färre och färre i takt med att termometern visar högre och högre? ;) Mycket har hänt sen jag skrev sist och jag har en hel del bilder att visa men det får nog bli ikväll, känner att jag vill ut och hitta på nått!

Igår vad jag i skolan och satt på en 3h lång föreläsning som mest var flum, hade likagärna stannat hemma och det hade jag gjort också om jag inte trott att den var obligatorisk! Cyklade fram och tillbaka till staden och på kvällen fick jag som vanligt värk i knäna, men det får man ta, det är så innan jag har "tränat" upp dem så att säga. Knäna är min akilleshäl. Igår tog jag också tag i mitt tränande och träffade min PT Stefan som verkligen motiverade mig till max, nu ska det bli så kul att börja träna, vi börjar på tisdag, spännande.

Igår vid maten fick vi spontanbesök av Jonas & Oscar så det var bara att duka fram två extra tallrikar. Nehe nu ska vi börja med dagen!

Konstnärlig talang?

Igår tänkte jag att Wille skulle få springa lite nakenfis och lufta sig, säg det barn som inte älskar det? Sagt och gjort...
Efter ca 20 min kom A och sa att Wille hittat mina penskrin så jag fick ta tag i det, när jag kom fram satt han med alla mina överstykningspennor som jag använder i skolan, han hade målat snoppen i allsköns färger mest dominerande var färgerna rosa & blå...
"-FIN!" sa han och pekade på snoppen, å visst va den :)

nu ska jag väcka A,ut med Nemo sen cykla till skolan. 

Underbara älskade






Spännande dag

Ja vi åkte till Öströö fårfarm, tittade i laggårn och åkte på lammsafari. Det blåste iskallt men barnen tyckte det var roligt, de fick varsin klubba och när jag frågade Saga om hon gillade den sa hon "Ja" som följdfråga frågade jag vad den smakade (rätt svar hallon) svarade hon "får" :) Jag tror att det beror på att Dennis skojade och sa att allt luktade får och att allt smakade får, det snappade hon upp minsann!



Nu stör det mig att det kom ett t i kollaget men jag orkar inte göra om och jag tror inte att ni är så petiga heller :)

Efter Öströö åkte vi hem till oss, jag bjöd på middag som tack för hjälpen med flyttstädningen förra helgen. Vi åt indisk köttfärsgryta med quinoa och sallad. Det blev lyckat och maten godkändes, det är Willes favoriträtt! Nu sover barnen och jag håller på och grejjar i PS med foton samtidigt som jag kollar på Robinson.



I fredags hade vi myskväll allihopa tillsammans. När jag kom hem från jobbet hade barnen bakat chokladbollar till mig som en överraskning, de var sååå stolta och ville att vi skulle äta dem så fort jag kom innanför dörren. Sedan åkte andreas och tränade och kom hem med pizza som vi åt i soffan framför Den lilla sjöjungfrun. Som grädden på myskvällen fick Saga somna i vår säng, så vi sov alla 4 tillsammans i sängen, det är mysigt (....ibland)

Nu ska jag lägga ner allt vad bloggande heter för ikväll, imorgon ska det blir regn(?) så det kommer tvättas och städas och barnen kommer få måla gips figurerna som ni ser på tork bilden överst till vänster :)

Skräckens ansikte


Lilla tåget, gick i uppemot 40km/h, S skrek hela tiden å jag skrattade så jag höll på att trilla av :)


Håller hårt i pappa på flumride....

Men hon var så modig och ville åka dessa om och om igen (även om det kan vara svårt att tro när man ser ansiktsuttrycken)

Har hittat de coolaste

ryggsäckarna till barnen när de börjar förskolan till hösten. Är så trött på alla plastiga ryggor med Cars, Barbie m.fl och efter lite sökande i staden fann jag dessa. Saga fick en gul, givetvis, och Wille en svart.

MINI KÅNKEN i ryggen finns ett långt fack innehållande en sittdyna som är bra på utfykter och som gör det mjukare i
mot ryggen när barnet bär ryggan :)
Är de inte underbart fina så säg?

Liseberg 2009




vi har haft en fantastisk dag tillsammans med familjen Engman, men efter 7½h inne på Liseberg är vi ganska trötta allihopa så jag tänker gå och lägga mig nu.
Tack Engmans för en underbar dag i trevligt sällskap!
God natt!!

Valborgsmässoafton 2009





En underbar Valborg i vårens (sommarens?) tecken.

RSS 2.0