Idag kom Gisela och pappa förbi med tröjor...

img_2811 (MMS)

Idag kom Gisela och pappa förbi med tröjorna som barnens förskollärare ska få nu när barnen slutar. Jag tyckte det var lite roligt att ge dem ngt annat än en blomma. Och vad passar bättre eftersom de arbetar på en I ur och skur? Hoppas de blir glada. JAG kommer sakna dem som bara den, tror jag tar detta hårdare än barnen :)


Huset

Ja nu måste ni verkligen ha överseende då jag inte har vart i huset själv och fotat, bilderna är helt enkelt fotade ifrån mappen med bilder som vi fått från huset, därav den ursula kvaliten, men jag antar att det är bättre att visa er ruskigt dåliga foton än inga foton alls? :}

Nu är ju detta med förra ägarnas inredning och möbler men "you get the picture" - längtar så otroligt mycket :}

Gomorgon!

Usch vad tidigt klockan är! Ändå så har jag varit uppe ett tag och det enda jag kan göra är att sitta och gäspa ;}
Idag har vi midsommarfirande på förskolan så jag hoppas verkligen att det inte börjar att regna, men utifall att så har vi världens största altan med tak så då får vi sitta där och fika. Det ska faktiskt bli jätteroligt att träffa alla femtontimmars barn som man inte sett sedan den sista maj.

Ikväll är jag ensam med barnen så då kommer jag ha tid att blogga mera och kommer så göra. Andreas har haft en kompis här på besök så jag har inte riktigt funnit tiden att sätta på datorn och blogga, men ikväll så :}
Ni har väl inte heller missat att nästa fredag får vi nycklarna till huset? Ja just det, jag hade lovat att visa er! Då vet jag ju vad jag ska blogga om ikväll!

Ha en fin dag! (å det lite kommentarer gör mig bara glad)

Ingen har väl missat att jag ÄLSKAR pocket...

img_6720 (MMS)

Ingen har väl missat att jag ÄLSKAR pocketböcker? Å dessa godingar hittade jag på Hajen för 39:-  Någon som läst nån? Är de bra?


♥ Våra vackra vackra barn ♥

The love of a family is life´s greatest gift


2011.06.19

Ja Jösses nu börjar det närma sig flytt, ska se om jag kan få in några bilder sedan på hur huset ser ut invändigt, jag vet att några av er är nyfikna :)

Eftersom jag jobbar hela helgen så kommer det idag bilder från Andreas dagar med barnen, igår var han och barnen på lekstugan tillsammans med Gabriel och hans tre goa grabbar! De hade tydligen jättemysigt och det är sådana här tillfällen som jag kan önska att jag var med. Bilderna är inte de bästa - det är svårt att fånga ungar i farten :)

Saga och Melwin i rutchkanan

Söta Tim

Matpaus

Wille och Gabriel bygger ett hus :)

Senare fick Andreas passa Mewlin och Noel då Gabriel och Tim var på akuten. Jag trodde aldrig att han skulle fixa det men det gjorde han galant - haha vem vet kanske vi ska ha en till då? ;}


2011.06.17

Jodå jag lever :) Men dagarna fylls av möten, jobb, barn och vänner. Bloggen hinns inte med, men nu ska jag jobba hela helgen och då så kommer jag att blogga. (om bara mitt bärbara internet fungerar ;-)

2011.06.12

Dagarna bara rusar förbi och det känns som om jag skulle vilja stoppa den - bara en liten stund, det känns som om veckorna bara har två dagar; måndagar och fredagar. Nu är det redan måndag imorgon igen och det känns som om jag precis gick hem från jobbet :} Och vad ännu värre är så är det bara 19 dagar kvar tills vi flyttar till huset och det gör mig helstressad, sen kommer jag på att vi har 1½ måndag på oss att flytta och då känns det bättre !

Denna veckan har det hänt en hel del på min träningsfront, varannan dag är jag ute och springer (2,5km) och varannan går jag (7 km). Min tanke är att börja väldigt försiktigt med löpningen så att mina ben och framförallt leder ska hinna vänja sig vid belastningen som blir när jag springer. Tanken är att sprina 2,5 km varannan dag i 2 veckor och sedan öka till 3 km och springa det i två veckor o.s.v. Då tror jag att det kan fungera :}

I tisdags var Andreas med Wille hos doktorn och det konstaterades att utslagen i hans ansikte var svinkoppor. Vi fick hem en salva och rengöringsvätska och det är redan mycket bättre. Däremot så tror jag att han är allergisk mot pollen precis som jag, stackasrs liten. Näsan rinner och ögonen kliar, jag ska ringa och kolla upp om de kan göra testesr nu eller om vi måste vänta tills hösten. Någon som vet?

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan skall vi bege oss till FunCity och skaffa säsongskort :)


Önskar er alla en fin dag i solen


Dessa nyfikna kossor möter jag och nemo va...

img_4848 (MMS)

Dessa nyfikna kossor möter jag och nemo varje dag på vår promenad. Till deras stora besvikelse har Nemo inte vågat gå fram och hälsa :)


2011.06.10

Till min fina fina Emma som idag har fått säga hejdå till hennes älskade Alice ♥

2011.06.06

Vi tog sovmorgon idag och vaknade inte innan halv nio, kanske kunde det bero på att Niclas och Maria bor i en källarlägenhet och det var svalt och skönt hela natten?

Festen var inte innan kl 13 så vi hann med en lugn och skön förmiddag, barnen lekte med Sina (stavning Niclas?) som nog är den finaste katten jag sett. Hon är lite busig dock och Wille är inte alltid överförtjust i henne :}
Halv ett packade vi in oss i bilen och åkte till Kabinen där vi mötte upp Andreas syskon, resten av folket kom runt 13 och halv två kom hedersgästen. Hon trodde att hon skulle på 50-års kalas och blev riktigt överraskad när hon öppnade dörren och vi stod där inne ! Saga och Wille hoppade på stället och så fort vi hurrat färdigt så sprang de fram till sin älskade farmor ♥

Det blev en jättelyckad fest och vi bestämde oss för att stanna och äta på kvällen. Egentligen hade vi tänkt åka hem men det kändes inte rätt mot barnen att de bara skulle få träffa sin farmor & farfar och resten av familjen så kort tid.

Vi var hemma runt 22.30 och då stöp vi i säng allihopa :}

Tack för att vi fick vara med och fira din dag farmor!

(riktigt bra ordnat farfar!!)

Det var så varmt så vi smet ut på baksidan och njöt av den stora trädgården !


2011.06.05

Denna förmiddagen tog vi det väldigt lugnt. Jag var hemma tillsammans med barnen och tittade på Trassel medan Andreas var och tränade (känner ni igen det?) Sedan packade vi badväskan och spenderade flera timmar i farmor och farfars trädgård. Barnen badade som tokiga, sen tog de fram vattenpistolerna och gick loss på stackars Nemo, fast jag tror att han tyckte det var riktigt skönt :}

När inte Nemo var rolig längre så gick de på pappan =P

PÅ kvällen styrde vi kosan ner till Ystad för att överraska svämor på hennes 60-årsdag, festen var på måndagen så vi åkte ner och stannade över natten hos Niclas & Maria.


2011.06.04

Så var dagen äntligen här - den dagen som jag längtat efter så länge!

På morgonen hände inte många knop, Andreas åkte med Magnus och tränade medan jag var hemma med barnen, jag packade väskan och smorde in mig med myggmedel. Allt för att klara av en 3-timmars ritt på islandshäst :}
Kavrt över tolv stod jag och Sandra på parkeringen och väntade på att bli upplockade. Vi åkte till Hajom och Madkullens islandshästar. Jag blev tilldelad en jättefin skäck som hette Truma hon var en perfekt häst att börja med, lugn och trygg. När vi ridit halva ritten var det fikapaus och då sa min kollega att hon inte ville ha sin häst för att hon tyckte att den var för pigg. Så Sandra bytte med henne och jag bytte med Sandra (så att jag skulle få en lite piggare häst än den som jag hade) så jag red resten av turen på Goldie - å vilken rolig häst att rida! Hon skutta och var så glad och jag kan lova att det gick undan!
Jag blir mer och mer kär i islandshästen som ras och skulle mycket väl kunna tänka mig att någon gång i framtiden ha en egen :} Jag och Sandra bestämde iallafall att vi ska tillbaka i augusti och då ska vi ta en heldag med middag - å så jag längtar, det är verkligen livet.

Här kommer några bilder som visar hur skönt vi hade det :}

Nu ska vi packa och bege oss till Nisse och Britta och bada i poolen :)

2011.06.03

Idag har vi verkligen haft fullt upp. Jag var egentligen ledig idag eftersom vi inte hade några barn på jobbet men jag behövde ändå dit en liten stund för att skriva ut lite bilder och för att vattna på vårt rullgräs som de har rullat ut på gården! Barnen följde med mig - de älskar verkligen att vara på Maneten. Vi kom dit runt 08 och åkte sedan runt 11. Då skulle vi möta upp Camilla och hennes barn på Öströö fårfarm - Vädret var helt underbart och vi hade hur mysigt som helst. Jag låter bilderna tala för sig själva:

Vi stannade på Öströö i flera timmar och bara mös, jag åt en smörgås med paprika marmelad - å vad gott det är!

Kl 16.20 var det tid för spinning och mamma var så snäll och passade barnen så att jag kunde träna. Jag plockade upp Lina på vägen och styrde sedan kosan ner mot friskvågen. Det var ett kort pass men det var lika skönt som vanligt. Men sedan blev det stressigt och jag som avskyr att stressa!
Jag skulle träffa Sofia på kvällen men eftersom jag kände att jag var helt sönderstressad så ringde jag henne och frågade om hon inte kunde tänka sig att komma hem till oss istället och givetvis så kunde hon det!

Så när kl var 19 hade jag hunnit städa och fått båda barnen i säng, lagom tills allt var klart ringde det på dörren och där stod Sofia med ost, kex och gott vin - kvällen var underbar och vi satt länge och väl på balkongen och pratade. Tillslut kom Andreas hem och gjorde oss sällskap på balkongen. Det var en helt underbar försommarkväll - eller är det sommar nu?

2011.06.02

Denna dag firade jag tillsammans med min goa vän Linda. Linda tog sin lärarexamen och är nu utbildad gymnasielärare ♥ Grattis min fina vän!

Linda kom och hämtade mig och barnen och körde oss sedan till mormorn. Andreas jobbade sent så jag och barnen hade bestämt att vi skulle sova där och så skulle Andreas hämta oss morgonen efter, då kunde även mamma sitta barnvakt medan jag var ute och firade :}
Först åkte vi till Lindas svärmor (som bor mitt i stan) och satt där och tjatade och delade på en flaska vitt. Där blev vi kvar lite längre än tänkt så klockan var redan över 22 när vi steg in på Harrys. Jag har inte varit ute på flera flera år men hade faktiskt rikitgt roligt. Tiden gick jättefort och helt plötsligt så var det dax att gå och äta lite nattamat. Sedan ringde vi till Andreas som körde in från Läjet, körde hem oss och sedan körde han hem igen - är han inte bara bäst?

Eftersom det värsta Linda vet är att vara med på kort så lägger jag inte ut några bilder, fast denna kan jag nog med att lägga ut...hahaha..

Grattis till din examen min fina vän - detta är du verkligen värd!

2011.06.04

Det är så svårt att hitta tiden till att blogga när kvällarna är fulla med goda vänner :} Idag ska jag iväg och rida och senare ikväll bär det av till familjen Dahlman men jag lovar blogga snart !

RSS 2.0