Vilken måndag

Cyklade i ösregn och snålblåst till jobbet idag, nästan 35 minuter tog det innan jag var framme för att det blåste så väldans. Hade en mysig dag med en mindre barngrupp idag så det gick att njuta ordentligt :-) Fördelen med mitt jobb. När jag cyklade hem var det finare väder och väl hemma möttes jag av Saga och Wille som skrattade så härligt åt en flodhäst som fest på Youtube :-) Finns det något bättre än att mötas av barnskratt?
Saga hade haft en otursdag i skolan idag, först hade en pojke sparkat henne flera gånger på benet så att hon fick ett stort blåmärke! (don´t get me started!) Och sedan hade hon ramlat och skrapat i både armbåge och knä, min stackars lilla tjeja. Så jag packade ner båda barnen i sängarna redan kl 19 och så satte vi på en film som de kunde se, när jag kom upp strax innan åtta sussade de båda så gott. Imorgon är en tidig dag och på schemat står bland annat ett utvecklingssamtal för Wille. 
Ser Ni blåmärket? Man måste sparka ganska hårt för att det ska bli så...

She socialbloggare R.E.D.D tampons

Som ni alla vet vid detta laget är bloggar jag för She Social. Härom veckan dök det ner världens VIPutskick i brevlådan! 
Huvudsponsorn är Pronaxen ett överlägset läkemedel när det gäller mensvärk iallafall för mig! Till detta fick jag allt ni ser ovan, ,sjalen älskar jag och den har snabbt blivit en favorit. Hårinpackningen kommer från MARIA NILA och jag använder bara hennes produkter till mitt hår så det blev verkligen hur bra som helst! Mascara fick vi med och ett par supersköna Boxers från Bread and Boxers och självklart gratis tamponger!
Detta paket gjorde mig som ett barn på julafton, vem tycker inte om att  bli överraskad? Fantastisk tusen tusen tack!!!
 

RSS 2.0