Golfkul

Idag har barnen spelat golf för första gången eller ja spelat och spelat, försökt träffa bollen är kanske en mer passande beskrivning. Jag tyckte nog att det var lite i svåraste laget om man aldrig hållt i en klubba innan. Med svårt menar jag att man ska träffa en nätkorg, ca 50 cm i diameter, och som är placerad 3m framför. Det hade inte jag klarat iallafall! Men det var heller inget barn som klarade det så det blev iallafall ingen press på att få i bollen ;-) Sen skulle de lära sig slå ut, det var en man som hette Janne som höll i det, han var riktigt bra, pedagogisk som tusan och tog på ett roligt sätt ner det till barnens nivå genom att prata om bla elefantsnablar, riktigt bra var han, nästan så jag blev sugen på att prova själv ;-)



Saga förvånade får jag säga... Koncentrerad och målmedveten, hon fick till och med till det så vissa bollar (av någon anledning vill jag hela tiden skriva kulor) flög som i en båge i luften och inte bara susade fram längs gräsmattan som om man hade sparkat på dem ;-) Wille sloknade efter en timme ca men det var kallt och svårt, men han ville prova igen nästa söndag :-) Efteråt bjöds barnen på korv med bröd, en riktigt mysig dag med andra ord!

svart på vitt




Sagas vinst

Ja hon vann ju som sagt på lotter på Gymnastikavslutningen. Ett present kort på växtriket, vad hon ville ha? En röda vinbärsbuske, så det köpte vi idag. Det var det enda hon ville ha så mamman passade på att köpa en rhododendron buske, gräsfrö och en bukett tulpaner. Hon ville inte vara med och plantera sedan så det ordnade jag och Wille. Vi hade en riktig mysig stund tillsammans...


Måndag - snart första maj

Ingenting har slagit ut än, det är knappt att påskliljorna vågar visa sina gula blad bland allt det brun/grå... Kollade i bloggen samma dag för ett år sedan och våren har kommit längre 2012.

Imorse försov jag mig, inte optimalt när man ska cykla nästan 8 km till jobbet. Fick bli tyngsta växeln hela vägen som tur var blåste det ingenting och jag var på jobbet redan 06.10, tio minuter innan jag började :-) Förmiddagen bjöd på regn och mulet men precis lagom tills jag skulle cykla hem slutade det att regna och solen gjorde sitt bästa för att bryta igenom molntäcket.

Väl hemma var barnen redo att åka till Nisse och Britta medan jag packade träningsväskan och åkte ner till gymmet. 45 min mage och arm stod på schemat.

När jag kom hem var det massa grannar på gården så jag och barnen gick ut. Vi spelade kula, det är så roligt, vilka barndomsminnen som kommer fram :-)



Jag lärde Saga och Wille reglerna för hur man vinner kulor genom pyramider. Vi spelade ända till klockan fem då vi var tvungna att gå in för att laga mat. Hoppas ni har haft en lika fin dag som vi har haft!

Gymnastikavslutning

Idag har Saga haft sin avslutning med gymnastiken, vår grupp skulle vara Tingeling och alla barnen var så söta i sina dräkter



Eftersom jag är ledare så fick jag inga bilder på Saga när hon gymnastiserade ;-) men mormorn fotade så jag ska försöka komma ihåg att visa er dem senare. Wille var inte med han var på tre toppar med Lucas och hans familj.

Vädret har vart lika fint idag som igår och vi passade på att äta ute och bara ute massa under dagen. Jag hann till och med att springa 3 km, fina grannar passade barnen.



Plättlunch på baksidan - strålande sol och helt vindstilla



Vi grillade kyckling till kvällsmat och det var helt ljuvligt gott. Man borde helt klart grilla mer på vintern.
Barnen somnade ovaggade nu ikväll och snart är det måndag morgon jag börjar avsky måndagar, jag behöver en semester...



Gofika med kompisarna



Godnatt önskar Nemo!

Vilken underbar dag vi haft

Strålande sol redan tidigt på morgonen, vilket betyder att man kan hänga ut tvätt, bland det bästa jag vet. Vi var ute redan kl tio på gården tillsammans med alla andra som njöt av vädret, kl elva var det kalas för Stina på gården, så både Saga och Wille var iväg i två timmar. Jag fick i lugn och ro städa i trädgården. Plockade bort alla vissna löv och gjorde fint i rabatter och krukor. Anna kom och frågade om jag ville ha lite blommor till blomlådan på framsidan och såklart ville jag det!
Det blev jättefint överallt men mest nöjd blev jag över två ljuslyktor som jag hade tänkt slänga eftersom glaset i var sönder, men så kom jag på att det kanske kunde bli fint att hänga upp dem och sätta murgröna i, vad tycker ni?



Efter kalaset åkte vi ner till stan för att möta mamma och gå på den internationella matmarknaden på torget. Vi var förra året och uppe var det minst lika mysigt. Saga köpte franska och engelska ostar och jag fick sju olika sorters tysk korv för 100:-. Wille då? Jo han luktade till sig Sockervadd ;-)



Han tryckte i sig hela men Saga orkade inte så då var jag snabb och tog resten, smakar som barndom...



När vi kom hem har vi inte gjort något annat än att vara på baksidan i den härliga solen. Saga och Wille byggde en koja och jag låg i solstolen



Sedan har det varit bad och kvällsmat och nu ska vi ha lite mys framför en film och jag ska plocka in tvätten :-)

Hungergames

En konstig film som vi precis sett, undrar vad det blir för drömmar inatt?

Inte mkt har hänt, jobbat hela dagen, kurs in på kvällen. Nu sängen, god natt :-)




Växer som ogräs

Det gör barnens fötter. Nästan inga skor passar och absolut inga vår /sommar skor. Så direkt efter jobbet åkte hela familjen ner till staden för att köpa skor till båda barnen. Vi landade på intersport där Wille hittade en par snygga Adidas (nedsatt pris) och ett par salomon (halva reapriset). Perfekt! Två par skor under 400:- Wille sliter nämligen håll på sina skor, byxor you name it, så han behöver verkligen skor. Så kom vi då till Saga som vet precis vad hon vill ha och inte ha! Ett par röda Converse, nej sa jag, ja sa pappan... Vem som vann? Se själva...



Jag förlorade alltså det slaget!
Efter staden åkte vi och fikade hos farmor och farfar, jag tog en promenad hem med Nemo och sedan blev det en kaffe ute på gården med grannarna. Halv fem cyklade jag till gymmet för 60 min Step med Malena - det var kul men svettigt.

När jag kom hem var här fullt ös. Lucas var här och badade och de hade så mysigt alla tre, jag hörde deras skratt hela vägen ner till köket. Nu ligger de små och sover så gott och jag ska göra dem sällskap. Men först vill jag slå ett slag för mitt jobb. Jag älskar mitt jobb även om jag ibland blir tokig och ibland nästan tappar tron på mänskligheten (aldrig barnen) men idag var en fantastiskt dag. I skogen, strålande sol, fågelkvitter och glada barn. Jag njuter verkligen, hur många kan ha naturen som sin arbetsplats?

I skogen med underbara barn och fina kollegor

En riktig vårdag

Jadå imorse cyklade jag till jobbet i vårjacka, 6 grader har var det ute kl 0630. Det blåste heller ingenting så det blev nästan rekord tid. 8 km på 23 min, det får man vara nöjd med ;-) Dagen på jobbet var helt okej men det var ändå ljuvligt när klockan slog fyra och jag fick cykla hem. Jag cyklade till skolan och hämtade Saga, Wille hade följt med Lukas hem så de mötte oss på gården när vi kom hem. Saga stack med en gång över till Felicia medan jag och Wille hängde på gården. Halv sex var maten klar och jag hämtade hem både Saga och Wille. Efter maten satte vi på en film och jag gjorde matlådor till mig och Sofia imon. Spenatsoppa står på menyn. Gott. Nu ska strax två trötta barn lägga sig och jag ska sjunka ner i soffan som vanligt. Varför bryta ett vinnande koncept? ;-)
Längst ner i höger är han som inte tycker att han behöver klippa sig... :-]

God kväll

Jag orkade inte cykla imorse, när klockan ringde 0430 och jag tittade ut genom fönstret och såg att träden böjde sig i vinden och regnet smattrade mot rutan, var den varma sängen alltför varm och skön för att lämna. Istället sov jag en timme till och tog bilen till jobbet. Ibland får man unna sig.

Jag hämtade barnen tidigt och vi åkte direkt ner till gymmet där jag gjorde ett pass på 45 min mage och rygg. Saga och Wille satt och kollade smurfarna under tiden.



Såhär bra kan man ha det när mamman tränar...
Efter gymmet svängde vi inom hajen för att köpa köttfärs till kvällsmaten. Där sålde de ut lite ledsna rosor för 20:- jag köpte, å åkte hem, snittade om och satte i vatten, det blev härligt och de kommer säkert så veckan ut. En billig humörhöjare!



Eftersom det är måndag så är det gymnastik men det blev lite strul för oss då Wille inte ville gå och eftersom pappan jobbar så hamnade vi i en knepig sits. Som tur är har vi fantastiska grannar som Saga kunde åka med och jag och Wille kunde stanna hemma i lugn och ro.
Jag bestämde mig för att göra pannbiffar med mango chutney i, blomkål, stekt lök och champinjoner. Det blev riktigt gott och medan jag lagade mat sysselsatte jag Wille...



När maten var i magen och Saga kommit hem röjde jag av i köket medan jag lyssnade på dokumentären om dioxinfisken i Östersjön. Fy fan rent ut sagt!

Efter diskning, tvättning, dammsugning och den obligatoriska plockningen sjönk jag ner framför tvn och fick då genast en kompis



Nu är jag helt slut och ska sova, imorgon blir det cykling - inga ursäkter!

Söndag

Så var helgen slut igen, jag förstår det inte. Hur kan den gå så fort? Vi har haft en mysig söndag i lekens tecken. Saga har varit hos Stina hela dagen och Wille jag lekt med Emil.

Emil kom hit vid elva och när jag frågade pojkarna vad de ville ha till lunch sa Wille fiskpinnar och potatismos. Så det fick det bli. Efter lunch gick de hem till Emil och jag åkte med Elisabeth till Ikea, jag hittade ingenting men två paraplyer fick följa med hem. Passande nu när regnet öser ner ;-)

När jag kom hem från Ikea gick jag för att hämta Wille. Men då hade Emils mamma skickat iväg killarna till fotbollsplanen med picknickkorg... Jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet. Min Wille? Går ensam med Emil? Jag fick verkligen motstå lusten att springa till fotbollsplanen och ser så att han var ok. Jag kanske är lite hönsig men inte skickat du iväg någons son utan att kolla med mamman först? Jag fick ursäktat mig och gick fort fort till fotbollsplanen, tankarna malde, rökning om han inte var där? Om han och Emil blev ovänner hittar han hem då? Tänk om han är ledsen osv osv...
Min oro var såklart helt obefogad. Jag hittade en mycket stolt och glad kille sittandes och fika tillsammans med sina kompisar och han ville verkligen inte följa med hem....



Men hem skulle han, det var hög tid att söka igång med maten, pappan hade bestämt att vi skulle grilla. Å så gott det var! Grillat är godast, med en frisk sallad till. Lagom till maten var klar började regnet ösa ner från himlen.
Efter maten tittade vi en stund på tv innan det var dax att krypa ner i sängen.
Nu ligger jag och pappan i varsin soffa och ska strax sätta på The Hobbit. Imorgon är det upp 04.30 som varje måndag morgon.



Det bästa med egen trädgård är att man alltid har tillgång till blommor att göra fint med inomhus.

Gårdagen

Började tidigt med Yoga för min del, det var första gången som jag var på friskis yoga och det var väldigt mysigt och stämningsfullt, men ansträngande? Nej det var det inte och jag kommer nog inte att gå på det mera, det är inte riktigt min grej. 
 
När jag kom hem stack pappan ut och fiskade med Gabriel, Saga gick till Lovisa och Wille gick till Emil. Jag hade hela huset för mig själv så jag dammsög i godanro och lyssnade på P3 dokumentär. Jag älskar dokumentärer, man lär sig så mycket och det är så intressant. Igår lyssnade jag på kärnkraftkatastrofen i Tjernobyl, så bra den var, jag rekomenderar verkligen att lyssna på den.
 
På kvällen när pappan kom hem pep jag över till grannen på middag, Cina hade gjort en fläskfilegryta med annanas, curry och banan. Så gott det var! Ska se om jag kan komma över receptet. 
 
 

Äntligen fredag

Jag började sent idag så jag åkte ner till friskis och körde Spinning i 60 minuter innan jobbet. Väldigt skönt att ha det avklarat så tidigt på dagen faktiskt.

Annars så jobbade jag sent idag också och nu måste jag bara få gnälla lite ... Det är inte lov att åka och handla, fixa i trädgården, träna eller någonting annat när ni har era barn på förskolan. De får vara där när man jobbar eller studerar. (om de bara är 15h/v så är det en annan sak så får man flytta vad man vill). Det är inte roligt att springa på föräldrar i affären när man vet att barnen är på förskolan. Det känns som om det inte är någon respekt för förskolan.

Nog gnällt...
Hemma gjorde vi egen pizza och sedan satte sig pappan och Wille och spelade lite Mario medan jag och Saga virkade lite av allt restgarn som fanns här hemma. Jag hade fel virknål till garnet så stoppningen syns lite igenom på valen men jag kunde inte vänta tills jag köpt rätt storlek för det kliar i fingrarna. Saga är duktig hon med, hon lär sig snabbt och kan nu virka luftmaskor samt fastmaskor :-)




Jobb jobb jobb

Även idag har det varit en lång dag och jag har knappt hunnit träffa barnen, till råga på allt kom jag på när jag cyklat 2km på vägen hem att jag glömt låsa dörren till förrådet... Så det var bara och vända och cykla tillbaka. Så idag blev det en extra tur på 4 km ;-)

I brist på bilder slänger jag in f rån tidigare i år



lillördag

Onsdag redan, skönt. Jag är verkligen helt slut och humöret är för det mesta kört i botten. Längtar så tills det blir varmare ute för värken tär också den på humöret, även om jag vet att jag är lyckligt lottad de finns de som har det mycket värre i sina leder. Jag upplever iallafall inte att jag blir sämre och det är ju bra. Men lite värme som sagt...

Idag har det varit jobb hela dagen, hemifrån 0630 hemma igen 1730. Imorgon blir det en till lång dag. När jag kom hem var mamma och Saga inne medan Wille var ute och lekte. Wille följde med en granne hem lite tidigare idag så han har haft mycket lek och bus hela dagen.

När barnen ätit och låg i soffan var det helg tid för mig att ordna maten till mig och Sofia imon. Det blev en lchfpaj på det som fanns i kylskåpet, man kan säga att det blev en flygande Jacob paj. Få se hur den smakar ;-)



Kan man få lite energi tack? Och görna positiv sådan...

Måndag igen

Dagen startade med en cykeltur i soluppgången, kinderna höll på att frysa till is när vinden låg på ansiktet... När ska kylan släppa taget om april?
Inte mycket har hänt idag jag har knappt träffat barnen, vilket betyder en riktigt tråkig dag. Direkt efter jobbet åkte jag ner till gymmet och körde arm- och magpass.



Jag testade ett nytt armprogram idag och det känns nu vill jag lova. Medan jag var på gymmet var Andreas och barnen hos nisse och Britta och fikade. När de kom tillbaka åkte da andreas och tränade. Jag stekte plättar till barnen och vips var klockan 17.15 och det var dags att åka till gymnastiken.

När den var slut åkte vi hem jag lämnade av barnen och åkte vidare till skolan för information om renoveringen. Vilket föräldramöte det blev, så mycket gnäll och negativitet på samma ställe. Jag har så svårt för folk som alltid väljer att se det värsta i allt. Visst gör jag med det ibland men det gäller mest våra bilar inte våra barns framtid! Jag orkar inte ens gå in på vad som hände men vi reder ut det tillslut.

Nu ska jag sova, jag är helt slut, men jag tänkte kasta in en bild från i förmiddags när jag jobbade. Vi var på stranden och våra barn älskar klättra i träd men det är inte alltid så lätt att se dem. Se själva




7 april 2013

Med tanke på gårdagens rubrik kan jag meddela att morgonen leverade snöstorm, om än kortvarigt. Det var en riktig 'mood killer', men vid lunch sprack det upp och solen tittade fram. Genast var jag ute med de nytvättade Lakanen och hängde upp dem så att de kan torka i vinden.

Saga var hos Lovisa hela dagen och William sprang över till Olivia. Men innan Wille försvann j hann han hjälpa mig att tvätta Nemo, Nemo tycker inte alls att det är roligt men han behöver hjälp att fälla underullen, så vi tvättade honom med fällningsschampoo, så nu kommer det vara hundhår överallt i hela huset i en vecka eller två...



Men det är det värt för han blev så fin!

Jag ska strax börja med maten ikväll blir det kyckling med sambal oelek. Riktigt gott ;-)




Nu måste väl ändå våren vara på väg?

Idag väckte sambon mig kl 09 och frågade om jag ville att han skulle köra mig till mamma så att jag slapp gå dit. En promenad hade nog gjort mig gott efter Sofias groggar men jag var inte i fas nog att tacka nej till en skjuts. När jag kom hem till mamma skulle de precis gå ut med Trassel (som för övrigt är den fegaste katten som finns, håller sig alltid intill oss och behöver inget koppel). När vi var ute med Trassel kom Helena med finaste katten Disel...ååå vad jag vill ha en katt när jag såg honom. Det är något speciellt med katter, det är synd att vi bor som vi bor... :-(
 
Ser Ni Disel? Hans majestät som går som om han äger världen :-) Nedan är Trassel som är på spänn
24/7 för allt är en potensiell dödsfara. Han var max 50cm från oss hela tiden.
 

När katterna var färdigrastade så promenerade vi ner till stan och tog en lunch på Torggrillen. Vi gick en svängom på torget och sedan in på H&M för Wille behövde nya jeans, han sliter alla sina jeans så att det är hål på knäna och man kan bara laga till en viss gräns sedan går det inte mer. Så han valde ett par gröna och ett par blå. 
Saga som älskar kläder, hittade en hel massa på rean och fick 2 par strumpebyxor, en tjocktröja, en kjol samt ett par jeans för bara 150:- så hon fick det (även fast alla pengar kommer slukas utav bilen ;-)
Jeansen hon har på bilden ovan är också nya och enligt henne, senaste modet med mönstrade byxor, pratar man så när man är 7år?
Jag vill minnas att jag inte började bry mig om att köpa kläder förens jag började högstadiet.
 
Vi vandrade runt på staden en stund i väntan på bussen och det var ett hemskans liv, Bois spelade mot Gais idag och staden var full med skräniga (och fulla) supportrar, Bois vann med 3-1 så jag kan tänka mig att det blir livat i staden ikväll för de som går ut. 
 
Mina favoriter är nog faktiskt de randiga strumpebyxorna och de svartvita jeansen. 

Nu ligger barnen i soffan och kollar på fångarna på fortet, jag sitter vid datorn med en kopp kaffe, snart kommer pappan hem och han kanske vill se en film med mamman när barnen lagt sig? Hoppas kan man iallafall. 
 
Nemo har föresten fått någon form av hosta under dagen. Kan hundar få hosta? Alltså vanlig hosta inte kennelhosta, det verkar bli bättre när han är ute i friska luften, får hoppas att det bara är nått hårstrå i halsen som irriterar nu har det vart lugnt några timmar så förhoppningsvis är det över nu.
 
 
 

En riktig skitdag

Ja det har det var idag, pricken över i var när 'motorfelslampan' började lysa i min bil. Fantastiskt! Precis vad vi behöver ett motorfel men för all del, sparka på den som redan ligger det gör ingenting. Passa på att göra en stepdans också för vi badar ändå i pengar!!

Så min mysdag med barnen blev till ett pysslade för att få ut bilen till verkstaden och sen komma hem därifrån. Som tur är har jag en väldigt fin familj och många jag kan ringa till när det kniper och idag kom min lillebror och hämtade oss på verkstaden.

På kvällen var det iallafall Tjejmiddag och jag fick många goda skratt tillsammans med goda vänner. Så kvällen var en riktig kanonkväll ;-)




Godnatt

Från en mycket trött familj... Eller ja, pappan är ute på galej men jag ligger i sängen med båda barnen på varsin sida. Jösses vad trött jag är! Det blir inget vidare långt blogginlägg men jag har å andra sidan jobbat heldag idag så jag har inte så mycket att berätta om vad barnen gjort idag. De har cyklat till farmor och farfar så mycket vet jag iallafall :-)

Jag hade världens konstigaste dröm inatt, jag drömde att vi inte hade råd att bo kvar i huset och att vi därför skulle flytta in i den gamla lägenheten jag och mamma bodde i på fridhemsgatan, kommer du ihåg den mamma? Det konstiga var att mamma aldrig sagt upp den utan hade kvar lite saker kvar i den. Det var som en minnesresa och jag kom ihåg saker om den lägenheten som jag för länge sedan glömt! Hur som så tror jag att det var bilreparationen som spökade, fast givetvis kan vi både laga bilen och bo kvar i huset. Men jag har en förmåga att alltid tänka och tro det värsta därav drömmen kanske vad vet jag ;-)

Nu till något helt annat, nämligen att jag måste sova för att vara pigg och utvilad imon till lönesamtalet med min chef. Hörde att handel fick 1700:- det kan jag med tänka mig...

Titta vilken härlig bild jag hittade i mobilen, älskar Nemos blick på bakelsen...




En riktig vårdag

Det har varit riktigt gott i solen idag. Jag slutade jobbet tidigt och kunde cykla hem utan vantar! De ni! Den 3e april - utan vantar!
Barnen var ute på gården när jag kom, jag fick in och hämtade en kopp kaffe och tidningen sedan satt jag i solen och njöt.
Eftersom det var så fint väder bestämde vi oss för att cykla till Nisse och Britta. Eller ja, barnen cyklade och vi gick. Wille vill fortfarande att vi ska hålla i cykeln när han cyklar fast han inte behöver det.

Framme på Gulsippestigen träffade vi morfar som var på en snabb visit innan jobbet. Nemo såg sin chans i ett obevakat ögonblick och norpade en kaka från bordet. Jäkla hund! Efter fikat cyklade jag och barnen till affären så jag lovat dem 'tänder' om de cyklat hela vägen fram och tillbaka. Det var två mindre söta barn som cyklade hem med fula tänder ;-)
Vi passade på att stanna på en lekplats på vägen hem och lekte litegranna.



När vi kom hem stannade barnen ute på gården och lekte medan jag talade strunt med de andra mammorna. Tiden går fort när man har mysigt och kl 18 var det dax för min träning.
När barnen lagt sig för kvällen kollade jag och Andreas på En oväntad vänskap - en fantastiskt fin film. Se den! Godnatt!

Andra april

Som ni ser flödar fantasin gällande rubrikerna i inläggen. För min del började dagen 0630 med en 7.5km lång cykeltur. Det var en fantastisk fin kall vindstilla morgon, Tore höll mig som vanligt sällskap genom hans inläsning av Stephen Kings KÖPLUST, som förövrigt är en väldigt tänkvärd bok.

För barnens del började dagen 0700 med frukost och sedan bar det av till förskola och fritids. Det blev en lång dag för båda även om Sagas var marginellt kortare ;-) När jag och Saga hämtat Wille, hon sparkcyklade medan jag svor över en Nemo som blir helt förblindad av alla löptikar, gick Saga in medan Wille stannade ute på gården och lekte. Jag fick tvinga in honom till maten och sedan fick han inte gå ut mer, som den elaka mamma jag är.
Istället satte vi oss i soffan och kollade på miljöhjältar på TV där de idag tog upp tomgångskörning och vilken miljöbov det faktiskt är! Klockan åtta sov de som små grisar och jag ligger även jag i sängen och ska sova. Ett kortare inlägg idag men ni är ju inte direkt bortskämda med inlägg över huvudtaget ;-)



Just det... Matbilderna... Vi grillade med barnen till mellanmål idag eftersom vädret var så underbart. Det är så roligt att se hur glada barnen blir av lite grillning, eller är det kanske för avbrottet i de vardagliga rutinerna? Vem vet roligt hade vi iallafall (nör vi väl får fyr på elden).
På nedersta bilden ser ni vad vi lyxade till det med till efterrätt. Vi är så redo för våren nu ;-)

Första april

Nu är de jobbigaste månaderna över tycker jag. Nu är det april, snart maj, juni och sen härlig semester. Går händelserna i förväg? Inte alls ;-)

Idag har vi haft en lugn och skön dag eller ja.... Saga hade en dålig förmiddag och jag kan skriva under på att denna ålder med all rätt kan kallas 'lilla puberteten'. Jag har aldrig tyckt att vara förälder är svårt eller funderat över om vi 'gör rätt', tills nu... Ibland vet jag inte ens vad jag håller på med än mindre om jag gör rätt dvs hjälper henne inte stjälper henne. Men det ska ni veta att ibland trycker hon på alla knappar som finns och jag blir helt vansinnig. De är dessa gånger som jag varje kväll lovar mig att öppna ett nytt sparkonto till henne som ska gå till terapihjälp när hon blir äldre så att hon kan bearbeta mammans utbrott. Och det ska ni veta, när de är så här stora vet de exakt vad de ska säga och hur de ska bete sig för att komma åt även de mest svårtryckta knapparna! Hjälpe mig måtte denna period snart vara över!!

Hur som haver så åkte farmorn och farfarn hem strax efter lunch och vi stack ner till hajen för att handla. Eller ja, barnen fick jag inte med mig eftersom Saga fortfarande var arg på mig så hon ville absolut inte följa med mig någonstans! Nehe då får ni sitta i bilen då mig kvittar det! Wille är ju som en skugga på Saga så han ville inte heller han lämna bilen. Suck!!

Väl hemma började vi att puzzla ett 1000 bitars men sen ringde kompisar både till Saga och Wille så jag fick i lugn och ro puzzla färdigt. Klockan halv fem kom Wille hem och jag började med maten, Saga, som vid det här laget pratade med mig igen frågade om hon inte kunde få göra pizza till kvällsmat istället och eftersom jag väljer mina fajter så fick hon det. All mat jag lagat blev istället matlådor vilket var väldigt bra eftersom frysen började gapa tomt.

Efter middagen gick barnen snällt upp och bytte om till pyjamas sedan satt de så fint och kollade år tv tills det var läggdags.
Jag hade styrelsemöte kl 19 och fick huset fullt av folk. Vi fick gjort en hel del och alla beslut är tagna. Jag börjar gilla den här ordförandeposten. ;-) Nu sover barnen och jag jag kollat sista delen av dokumentären om Bildt. Det är en slug på gränsen till läskig man den där, bra var den iallafall och jag rekommenderar er att se den.

Nu är det sängen för min del, jobb imon. Påskledigheten... Poff.... Borta!




RSS 2.0