GodmorgonVi vaknade till en fin dag, så vi tog på oss och gick ut på gården, vi hoppade lite twist och jag planerade några Iron Cross i kullen.
När barnen lekte som värst började det såklart att ösregna. Nu ligger vi inte och tittar på Modig. Imorron är det måndag igen, bara två veckor kvar tills semestern, underbart!
Midsommar

Och jösses vad trött jag är!
Vi började dagen kl tio då gubbarna började sätta upp partytältet. Vädret såg helt okej ut, vi åt frukost på altanen barnen min bror och jag. Fredrik och jag satt länge, nästan lite för länge, kvar på baksidan och bara slöade, pratade och slöade lite till.

Kl elva insåg jag att det var hög tid att göra lunch, fiskpinnar och potatismos till barnen och Fredrik, sill till mig. Det var snaps, god mat och fina vänner., precis som en riktig midsommar skall vara!Tyvärr kunde Fredrik inte stanna längre utan hans skjuts gick hem lagom till jordgubbarna. Fulla med tårta och jordgubbar vart det dax för dans kring midsommarstången. Jimmy spelade och sjöng medan vi andra dansade och sjöng.Vi blev helt genomsvettiga, det var varmt och kvavt så när Cina föreslog att vi skulle bada så sprang alla och bytte om. Det var ljuvligt att hoppa ner i det kalla vattnet...Svala och goa gick var och en till sig för lite förberedelser inför kvällsmaten. Sedan samlades vi för att spela kubb. Wille tyckte det var riktigt kul och han var jätteduktig kolla bara in stilen!


Han skickat iväg pinnarna som bara den. Vi spelade ända tills maten var klar och nu ligger jag i soffan helt slut men jag ska ta mig en kopp kaffe och gå ut till tältet igen. Kanske lite mer kubb?Glad midsommar önskar vi er!

RSS 2.0