Möhippa

Tidig förmiddag på Kusthotellets uteservering med varsin Frozen Martini Strawberry, behöver jag säga att under dagen imundigades det litervis med alkohol? :)

Vi hade iallafall skitkul fastän jag var hemma väldigt tidigt, sov som en sten när klockan slog 22. 
Nu är jag precis hemkommen från en bio med Emma, vi gick på Harry Potter, jätte bra var den. Nu ska jag ta två alvedon mot tandvärken och gå och lägga mig. Imorgon hämtar pappa mig kl 6.20 och vi kör och hämtar den "nya" bilen, sedan bär det av till restaurang Zorbas och på lördag gifter sig Lottis & Benny.

Nu ? God Natt!

Om 5 dagar

så gifter sig min allra bästa vän och blir Fru Charlotte Helin :)
Jag har grävt fram några bilder på oss genom tiderna men tyvärr hittade jag inte den fotolådan jag letade efter, så är det när man har halva möblemangen i huset...

Här är vi 6 år, söta som få

Här är vi på Liseberg, året är 1999 och vi är helt tagna av Hang Over

Här är vi två år senare på Hotel Zafari i Alanya Turkiet, på klassresa.

Året är 2004 och svaret är ja, det var inne med snobben pyjamasar :) :) :)

Älskar Dig min vän 
BANANAHAMOCK!


Kvavt

är det på jobbet inatt, då har jag ändå öppnat fönstret och balkongen. . .

Igår hade jag och mamma bestämt att vi skulle till fun city, men himlen öppnade sig så vi åkte till staden istället. Vi åt lite lunch på torggrillen och barnen fick nya målarböcker och pennor. När jag kom hem så var det jätte fint väder så jag och barnen bestämde oss för att cykla bort till fun city iallafall. Det gick jätte bra! Det var inget bråk och barnen var super snälla hela tiden,  de hoppade studsmatta, red på åsnor, åkte karusell och vi avslutade med att bada i poolerna. Och efter många års försök har Fun City äntligen lyckats, de var minst 29 grader i vattnet, underbart! Men jag undrar varför de inte städar poolerna bättre? 
Vi hade iallafall en super dag och cyklade hem runt 19 på kvällen, det tog ca 10 min att cykla dit lite längre att cykla hem men då var det mest uppför :)

Saga hoppar, senare hoppade även Wille men det fick jag tyvärr ingen bild på, roligt hade de iallafall :)

sötaste sonen i bollhavet...

Jobbar 36 utav helgens 48 timmar

Ja så kan det bli ibland och eftersom det bara är en helg så gör det mig ingenting. Jag började iallafall dagen med ett 7-19 pass på Ängsätra, tiden bara flög iväg och jag arbetade med de bästa arbetskamraterna, Maria gav mig en himelsk nackmassage så jag sov som en sten på rasten, bra med utbildade massörer som arbetskamrater. Nu sitter jag och gör min första ensam natt på Johannas grav-vik, det går bra än så länge. När jag sedan kommer hem imorgon och kryper ner i sängen runt kl 08 så kommer jag sova som en stock till kl 12, då ringer klockan för lite qualitytime med familjen för att sedan åka till Ängsätra för ett 14-21 pass... *utlandsresa,utlandsresa,utlandsresa* (mentalpepping...)

Så vad har då hänt sedan barnen fick sina nya cyklar?
I torsdags kom Sofi och Carin och hämtade mig och vi åkte ut till Johanna som bodde fantastiskt vackert på en gård med massa hästar, hundar och katter. Vi bjöds på smarrig choklad/jordgubbstårta och tiden bara flög fram, som alltid när vi träffas. Till Saga och Willes stora nöje fanns det även en studsmatta att hoppa på.

Johanna, Sofi & Carin. Isak, Saga & Wille
Mina fantastiska vänner - å lika fantastiska barn förstås :) Kommer verkligen sakna dig till hösten Sofi!

Gårdagen flöt förbi utan några större händelser att tala om, Mimmi var här och höll oss sällskap under dagen. Jag fyndade en saftkastrull på Bikupan för 20:-, så glad jag blev nu ska här saftas :) 

Jag vill passa på och gratulera Andys lillebror och hans flickvän Maria till förlovningen - Grattis!
Nu ska jag passa på och äta lite paj, försöker att pilla i mig ngt under natten iallafall så det inte bara blir 11 timmar med koffein :)

Få se om jag bloggar mer inatt eller om det finns något fängslande på TVn!

Igår fick barnen nya cyklar...

och vi var ute och cyklade till kl halv nio på kvällen :)

S: Jag ska cykla och köpa sånt till pappa
M: Vad för något?
S: sånt till pappa efter hans träning
M: ??
S: Sånt pulver han dricker, fast det är långt dit (Hajen ca1,2 mil :))
M: Men Wille är trött nu och vill hem och lägga sig, vi måste cykla hem
S: Men mamma...jag vill ju göra pappa stolt!





Nu till jobbet :)

Tusen ting att göra

Varför är det alltid så? Kan man inte bara få njuta utav sommaren? 
Idag har det iallafall vart underbart med lite moln på himlen. Mimmi kom en sväng på förmiddagen innan jobbet och vi gick till affären. Nemo följde med och bar hem alla varor i sin nya "ryggsäck", han sa ingenting, jag undrar om han ens märkte att han hade något på ryggen? Hur som helst så har Nemo börjat skälla mycket mer, och det driver mig till vansinne. Jag undrar vad det kan bero på? Får prova att öka hans dagliga motion mer, men när det har vart såhär varmt vill han bara ligga och sova.

När vi kom hem gräddade jag våfflor som barnen slukade, till middag bakade vi egen pizza, inte en allför nyttig fredag med andra ord :P

Nu ska jag egentligen inte sitta här och fördriva tiden utan jag skall försöka maila iväg en arbetsansökan och sedan dyka ner i minnenas brunn och försöka leta fram roliga minnen från 2000-2004, det bör inte vara för svårt :) 
Imorgon är det jobb 7-19 och eftersom jag inte kommer vara hemma medan barnen är vakna ändå så bestämde jag mig för att gå på Body Balance mellan 20-21, det får mig att slappna av och det kommer nog behövas efter en stressig jobb dag mitt inne i centrala Göteborg. Ska ta med mg GPSen så att jag slipper köra fel iallafall. 

God natt mina vänner.
Pappa och Saga 7 maj 2007
Wille 8 oktober 2008

Uppdatering

I torsdags jobbade jag 13-21 men innan dess åkte jag och A till en underbar sjö som ligger uppe på ett berg lite utanför Björketorp i Marks kommun. Vattnet är kristallklart och det finns allt att välja på, klippor, sand, gräs och skugga. När man stod på bryggan kunde man se fiskarna i vattnet, häftigt. Kommer absolut åka dit med barnen någon gång. 
Navåsens sjö i Björketorp

På kvällen när jag slutat kom Jessica in och sa att det satt en liten fågelunge på trappan, den hade trillat ner ifrån tredje våning. Varken jag eller Jessica kunde ta livet utav stackaren, men om vi bara låtit den vara så hade någon utav katterna med all säkerhet tagit den. Vi gick igenom alla tänkbara (och otänkbara) alternativ; använda stekpanna, köra över den med bilen, ja till och med mata den med några mililiter Theralen, det hade nog gjort susen. Men vi kunde inte ta livet av stackaren så vi satte upp h*n i ett träd och hoppades på det bästa. 

Inte är den det sötaste fågelungen men jag hoppas verkligen att den klarar sig, bilden är dålig men den är tagen med en 2 megapixelskamera. BTW så är jag sambo med världens största tidsoptimist, A var ledig hela dagen och skulle komma och hämta mig kl 21 när jag slutade, vet ni när han kom? 21.40...vad säger man? :)
 Nåja när han väl dök upp så åkte vi ner till Ystad, det var helt fantastiskt att bli väckt utav lilleman på morgonen. Han hade så mkt att berätta om vad de gjort när de vart ensamna i Skåne. Även Saga var helt lyrisk och berättade och berättade och berättade. Sedan ville hon visa oss stranden, så vi åkte till sandskogen och det var underbart i vattnet. 
Pappa och Wlle på väg till stranden
Farmor och Wille 
Bus med farmor i vattnet
Lek och bus med pappan på stranden. 
Beviset på att jag faktiskt badade :)

Vi åkte hem runt 15 för A skulle jobba på kvällen. När det var dax för läggning så gick det så längt åt pipsvängen som det kunde. Saga var trött och somande som en stock med en gång, men Wille var rent ut sagt hemsk. Vi gick och la oss kl 20.30 och han somnade 01.30. Att han sedan är inne i en fas där så fort jag säger till honom så börjar han illvråla så högt att han väcker grannarna under som i sin tur börjar gapa på varandra och nu hela dagen har tanten under glott upp på balkongen så fort vi har varit där ute. Bara glott rakt upp utan att säga någonting, obehagligt som tusan. Ja mena, det var första natten som W skrek så någonsin, de är pensionärer och har inget arbete att gå upp till. Om de vill ha lugn och ro så får de flytta till ett hus, barn skriker ibland så e det bara!

Det var iallafall skönt att mamma kom och hämtade oss så att vi fick några timmar utan tantens stumma stirrande. Vi åkte ner till Glommen och barnen badade i poolen. Sedan fick de leka med fingerfärg och blev så smutsiga att de var tvungna att bada badkar, när vi tappade upp vattnet så försvann Wille och återfanns här;
Lille busungen..

Nu sover Wille iallafall sedan halv nio så grannarna har inget att klaga på :)

RSS 2.0