En blåsig och grå söndag i Ystad

Vinden viner verkligen utanför knuten på mina svärföräldrars hus i Ystad. Tittar man ut blir man lätt lurad att tro att det är kallt och ruskigt ute, men vinden som viner är varm trots att luften är hög och frisk. 
Vi åkte ner hit i fredags efter jobbet och nu är det redan söndag. Tiden rusar fram och i nästa vecka fyller vår kille 7 år. Vi har haft tre mysiga dagar med god mat och lite kusinmys. 
Vi firade Wille igår och det var en lycklig kille som fick välja och vraka i leksaksaffären. Det blev såklart drakar och trash pack. Just nu finns det inte mycket mer för denna pojk. 
Nu ska jag gå upp och packa så att vi är redo att bege oss hemåt. 

Liseberg - en lördag

Så tog vi bilen en tidig lördagsmorgon, jag, mina barn och min mamma. Vi styrde kosan mot Liseberg. Pappan var i Gdansk med jobbet så vi passade på att åka till nöjesfältet då pappan i familjen inte är vidare förtjust i karuseller och bergochdalbanor. Det är inte heller vår lilla Wille. Så jag och Saga åkte en massa medan mormorn och Wille spelade och spelade och spelade. Saga är en tuff tjej, bangar inte för mycket. Så vi åkte både Balder (min favorit) och Helix (som blev Sagas favorit) däremellan hann vi med båda Kållerado (där vi fick med Wille) och Hanghaj. 
Busiga barn i kön till Kållerado...det var sjukt mycket folk, men köerna rullade ändå på relativt fort. 
Vissa hade mer tur än andra i spel...
På kexchokladhjulet...
 
...och Tobleronehjulet. Wille slog nästan volter av glädje när han fick stjärnvinsten på kexchokladhjulet. Vi hade en riktigt lyckad dag och åkte inte hem innan kvällen började göra sig påmind. Barnen somnade gott den kvällen i våra säng (vi myser alltid lite extra när pappan är iväg på jobbresor) 

RSS 2.0