En härlig fredag

Alla fredagar är väl egentligen härliga? Speciellt de som jag slutar tidigt på :) Det var underbart väder när jag cyklade hem och de 7,5km formligen flög förbi. Det tog dryga 24 minuter vilket inte är min bästa tid, men nästan! Jag mötte iallafall upp mamma utanför förskolan för att sedan packa in oss alla i bilen (inklusive Nemo) och sedan styrde vi kosan mot Breared och hagen! Nemo sprang som en tok och man blir alltid lika glad över att se han springa fritt. Det gör gott i hjärtat!

Barnen behövde vårjackor så efter hagen åkte vi ner till Team Sportia och där hittade barnen två jackor som de bara älskade (som Saga sa). Så det blev två vårjackor, det är inte billigt ska gudarna veta men just ytterkläder tycker jag inte att man ska snåla med. Gekås är absolut lika bra - om det inte regnar - tro mig det märker jag på jobbet. On The Peak står inte emot väta lika bra som HH, didrikson eller något annat frilufsmärkte. Men jag vet också att ONP jobbar på att förbättra sina kläder så det kan hända att det blir bra inom kort. Sidospår!

Väl hemma ville barnen vara ute och jag impulsvalde att springa en runda medan mamma fortfarande var kvar. Det var skitjobbigt, det tog säkert 2 km innan jag kom in i andra andningen men sedan höll jag ut och sprang (eller joggade) 5 km på 33 minuter. Helt ok, inte jättebra men med tanke på att det bara var andra gången i år jag sprang så finns det rum för förbättring :)
Medan jag var ute på min runda hade grannarna dragit igång grillen så vi blev bjudna på kvällsmat, vilket var perfekt för en trött mamma som inte hade orkat att laga annat än köttbullar och makaroner :) 6 familjer var ute och grillade tillsammans, vi hade det riktigt mysigt och barnen lekte och hade kul tillsammans!
image description
finaste Saga i sin nya jacka? Visst är den fin? Jag älskar mönstret. Hon var så sur för att hon var tvungen att ha på sig överdragsbyxor - lilla snäckan med världens humör :)

image description
Tokiga Wille som bara inte kan vara med på ett kort utan att göra en min - just här säger han "MEN JAG GÖR JU DET!" när jag ber honom titta in i kameran, charmigt =D Likadan jacka som syrran (såklart!) fast blå.

Vi var ute tills klockan var 18, papporna skulle gå och basta och jag gick in och stoppade barnen i badkaret. Medan de satt där hann jag vika in tvätten, dammtorka, mata marsvin och dammsuga golvet. Det gäller att vara effektiv när barnen är sysselsatta!
Klockan åtta hade lugnet lagt sig över vårt lilla hus, barnen sov gott och jag hade precis satt mig i soffan när det plingade till i mobilen. Det var grannen som ville komma över på ett glas vin eller två samtidigt som vi skulle diskutera samfälligheten. Jag är numera ordförande i Liens Samfällighet och det finns lite som vi måste diskutera. Ett stort ansvar men så skoj! Klockan hann bli elva på kvällen innan jag fick hoppa in och ta en snabbdusch, nu sitter jag här och är så trött att ögonen går i kors så godnatt kära vänner. Det kommer bli en fullspäckad helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0