Hopp i havet

image description
Vi bestämde oss för att gå till Hopp i havet som är ungefär som Lekstugan hemma bara det att här är temat - under havet. Vi traskade hela vägen dit, en promenad på ca 3 km, i en stad varken jag eller Andreas har varit i speciellt mycket innan. Men tack vare en fotograferad vägbeskrivning kom vi rätt utan att ha gått fel en enda gång! Barnen gick på utan att klaga alldeles för mycket - det är klart att det gnälls lite, 3 km är en lång promenad för små ben :-)
Väl framme märktes det inte av någon feber förutom att de inte orkade speciellt länge, 1,5h var vi där innan vi begav oss hemåt igen. Efter en hel del velandes hittade vi rätt buss till hotellet och vi slängde oss i sängen och satte på en film. Wille fick Alvedon så nu hoppas vi att febern ger med sig annars blir det VAB för Andreas på måndag.

Visst kan det kännas tråkigt att vi inte kan göra så mycket som vi hade velat eftersom barnen inte är helt krya men samtidigt så åkte vi för att umgås som dn familj och det har vi verkligen fått denna helgen - vilket är värt mer en all sightseeing i världen.

Nu ska vi strax bege oss ner till restaurangen och äta kvällsmat sedan blir det förmodligen rummet igen med två febriga barn, lite godis och en bra film (det lutar åt Bilar 2 som jag nästan kan utantill vid detta laget)
Hoppas ni alla har en fin fin kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0