Tisdag 27.12.11

Jag vaknade i panik på morgonen då jag hade fått för mig att vi skulle ha barn på jobbet som kom 06.30. Någonstans sa mitt innre att det inte var så att jag skulle vara på jobbet 07.15 precis som var enda tisdag, men eftersom jag visste att det bara skulle vara jag så vågade jag inte chansa. Så jag upp och iväg och väl på jobbet så såg jag att det inte skulle komma några barn innan 08...
Nåja...jag satte på datorn, en kopp kaffe och kokade 2 ägg, sedan satt jag i lugn och ro och åt frukost, så det kan bli! Usch, jag avskyr när jag blir så stressad. Resten av dagen sniglade sig fram och när klockan väl var 13 och jag fick gå hem kändes det som om jag vart på jobbet en hel evighet!

Väl hemma åkte vi direkt till mormorn för att fira den sista julen detta året! Vi hade riktigt mysigt bara vi 4, det är alltid lika skönt att komma hem till mamma, jag kan slappna av helt och bara vara mig själv - det är det bästa med mammor! Vi stannade inte så länge utan packade in klapparna i bilen, tog med oss Nemo (som bott hos mormorn över julen - TACK!) och åkte hem!
När vi rullade in på gatan såg vi att det var många som var ute så vi gick in och tog på oss lite varmare kläder och gick ut vi också. Jag tog med mig en kopp kaffe och gick till Anna och pratade med henne om ditten och datten. Även Andreas kom ut när han hade tränat färdigt så då var nästan hela gatan ute på lekplatsen och det var barn överallt! Härligt! Jag älskar att denna gatan är så social - eftersom jag själv inte tycker om att vara ensam! Papporna stod och pratade länge och väl tillsammans och tydligen bestämdes det att de skulle basta på kvällen. Andreas gick dit runt halv nio och "skulle bara stanna en liten stund" men kom inte hem innan midnatt och då hade han haft så trevligt så. De hade druckit öl, bastat och badat iskall tunna. Jag var så trött att ögonen gick i kors och ville bara gå ut med Nemo så att jag kunde gå och lägga mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0