Bättre sent än aldrig

Här kommer ett bildregn från vår kolmården semester :}
Vi åkte tillsammans med familjen Jensen/Birgersson och vi hade verkligen skitroligt. Det var första gången som vi åkte tillsammans och det var verkligen hellyckat! Andreas och Tobias hittade varandra (speciellt efter några öl ;P) och att jag och Linda trivs i varandras sällskap har nog inte ungått någon ♥

Nåja, vi startade tidigt på onsdagsmorgonen och hade inte bråttom upp till stugan. Vi stannade både på den obligatoriska rastplatsen Isaberg och i Gränna.

Alice var verkligen ingen badkruka - det var hon som badade mest och längst. Jag och Linda hade jättesvårt att komma i vattnet varje morgon för att doppa oss :} På kvällen grillade vi jättegott kött som Linda och Tobbe hade med sig. Barnen var uppe och i varv ända till kl 22 på kvällen då somnade de äntligen och vi vuxna plockade fram spelen (vuxna...kommer man någonsin känna sig som en vuxen?)
Hursomhelst, kvällen blev sen och bjöd på många skratt.

Svårare var det att gå upp dagen efter, men upp kom vi och iväg till Kolmården åkte vi. Vädret var perfekt, moln och sol om vart annat och det var inte alls för varmt eller kallt utan alldeles lagom.


Vi var kvar ända tills parken stängde och bestämde oss för att äta på Donken innan vi åkte hem. Vi orkar bara inte starta grillen med allt var det innebar efter en heldag på Kolmården.
Väl hemma i stugan bäddade vi ner fyra utslagna barn som somnade som små stockar med en gång :} Även denna kvällen plockade vi fram spelen, fy vad roligt det är att spela sällskapsspel. Tyvärr hade jag och Tobbe inget flyt alls så vi torskade nästan alla gånger - men det var lika roligt för det.

Fredagsmorgonen var grå och dyster så vi bestämde oss för att åka till Linköpingsäventyrsbad med barnen. Sagt och gjort, vi packade in oss i bilen och åkte iväg. Framme vid ingången var vi väl skeptiska till utseendet (det såg ut som simstadion och då vet alla som bor i varberg vad jag menar) inte för att det är ngt fel på simstadion men ngt äventyrsbad är det inte!
Men tji fick vi - det var så hysteriskt roligt med alla rutchkanor, så Linköpings äventyrsbad kan vi verkligen rekommendera!
Hemma i stugan igen så grillade vi marsmallows, barnen hade vattenkrig på bryggan och vi andra njöt av den underbara kvällen.
På lördagen bestämde vi oss för att dela på oss. Vår familj åkte hem till min faster på en fika och för att titta på deras nya hus medan Linda med familj åkte på en liten roadtrip till olika gårdsbutiker i närheten. På eftermiddagen strålade vi samman i stugan.

Dagarna i stugan var så underbart lugna och sköna, det är heicker ult fantastiskt att åka ut i naturen och bara njuta av lugnet. Denna gången var det inte heller så mycket mygg så Andreas kunde slappna av ;)
Kort sagt så har vi haft en toppen semester som vi svor på att göra om, så vem vet, till vintern kanske vi sticker upp till stugan och isfiskar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0