En kall höstmorgon

2010-09-01

och idag blir det inga många knop gjorda, vi ska hem till mormorn och sen ska vi handla men det får bli allt för idag. Vi ska bara försöka njuta av att vara lediga, kanske blir det en sväng ner till stranden. Det är ju så fint att gå där när hösten börjar smyga sig på :) Andreas jobbar som vanligt och kommer inte hem fören sent ikväll.

Willes födelsedag närmar sig med stormsteg, tänk att vår minsting redan ska fylla 3 år! Vart tar tiden vägen? Vi ska bara ha ett litet släktkalas och sedan ett pyttelitet barnkalas, Wille har tjatat om detta barnkalaset och vi har handlat in muggar, papptallrikar, servetter, dukar, godispåsar, inbjudningskort - allt i temat BLIXTEN MCQUEEN. Ni må tro att han är förväntans full, det enda han tjatar om är sitt barnkalas ♥

Nu måste vi börja göra oss iordning, och inte glömma att ta med de sista DHL paketen från tradera auktionerna, jag tyckte att det var mest strunt jag sålde men ändå så blev det en rejälsumma. Välkommet tillskott när Golfen (igen vad annars) bestämmer sig för att bara dö hipp som happ. SUCK - dessa bilar!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0