Söndag; 10 Oktober 2010

Och Saga har fått mer vattkoppor! Massor, mellan ögonfransarna och på fingrarna, men värst av allt är att hon fått mängder mellan benen :( Å jag tycker så synd om henne, så blir jag så arg på kopporna, fast jag vet att det är lönlöst, jag tycker bara att det är så ... kom varsomhelst men inte DÄR!!
Willes koppor är nästan torra och idag fick vi utskrivet Tavergyl (klådstillande) så att vi ska kunna sova inatt, det har blivit lite lite med den varan på sistone :/

Igår var vi hemma och firade min lillebror (farfar Nisse ringde på morgonen för att gratulera och tur var väl det eftersom både pappa & Gisela glömt bort att Fredrik fyllde år) Vi återkommer! sa de bara och kastade på luren, sen blev det till att sätta ihop ett kalas fort som attan! Haha det är så typiskt min familj. Ännu roligare var när Gisela berättade att hon hade vart på regressionsterapi och där hade de tydligen pratat om liv som man levt innan detta livet så att säga. Jag skrattade gott när Gisela berättade att de sagt att hon hade vart en Vodohäxa på en söderhavsö - hon hade vart den som sett till att offren "ramlade" ner i vulkanen! Ja, vad ska man säg?

Idag har jag tränat också, kors i taket, core + spinning, nu har vi tagit tag i vikten på allvar både jag och andreas. ni ska få följa med, tror det blir lite pepp, nu har jag sagt det här så nu måste jag följa det :)

Avslutar med en bild på en trött och matt liten Saga :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0