Renovering

Usch nu har det gått lång tid igen, men vi har målat om Willes rum. Han har valt en blå färg som jag absolut inte gillade. Jag hade velat ha en snygg fondtapet med gråa väggar - men icke! Samtidigt så är det kanske bättre att måla nu och lägga pengarna på en tapet när han är lite äldre och vet vad han vill ha? Jo, vi tror det.
Nu måste vi fortsätta med taklisterna, men jag lovar att titta in ikväll och uppdatera er med en massa bilder och annat skoj!

Kommentarer
Postat av: Annika

SV: det finns en 3.a också, det handlar mest om Timon och Pumbas liv, hur de blev vänner och man får se Simbas utveckling lite mera i den filmen :)

2012-04-15 @ 12:11:16
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Vendela

Hejsanhejsan,

tråkigt att du inte är nöjd med färgvalet. Samtidigt är det han som ska leva i sitt egna egna rum. Men skulle du, trots missnöjet med färgen, vilja visa upp det på Byggla? Du får en liten present om du är intresserad. Det är bara att maila mig så berättar jag mer! :)

Ha en fin måndag!

Mvh

Vendela på Byggla

2012-04-16 @ 10:11:00
Postat av: Sofia - FOTO

Sv: Tack å mycket! :)

Jag tror du la till mig på fel blogg eller vad man nu ska säga.. Om du söker igen så ta den det är över 100 följare på för den andra vet jag inte varför den finns.. :s :)

2012-04-16 @ 12:28:44
URL: http://sofiaforss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0