Gran Canaria 2013

Vi har haft en helt underbar vecka tillsammans med våra grannar. Eftersom jag tror att det är bilderna som Ni är ute efter plus att jag är väldigt trött och helt upptagen med Mr Grey så kommer jag lägga upp en massa bilder i stället :-)
 
1. Saga ville "hoppa" varje kväll, hon verkligen älskade det. 2.En trött strandflicka ♥ 3.Mamman och Wille efter ett dopp i havet. 4.Syskonen med sina nya goseödlor. 5.Saga och Stina hoppar i vågorna. 6.Den obligatoriska bilden på fötter-framför-pool. 7. Elina, Saga & Stina leker för fullt. 8. Mamman tycker det är kallt i poolen. 9. Elisabeth med våra "ladies drinks"
 
1. Sagas älskade kaktusar 2. De fantastiska entertainment team (urkasst ;-) 3. Lek och bus i havet 4. Mer sol till mamman 5. Klipporna vid stranden 6. Pappor med öl 7. Ljuvliga värme 8.Krabbor bland klipporna 9.En härligt avskild vik.
 
1. Elina & Andreas busar 2.Pappan åker vattenrutchkana 3.Fortsätter sola på balkongen med Mr Grey...
4. Det kom ett piratskepp som spelade läskig musik 5.Mamma och dotter. 6.Pappan posar 7. Papporna leker - att barnen inte är med spelar ingen roll :-) 8. Minigolfarn 9. Vackra töser i regnbågsklänningar
 
1. Andreas får en hel tunna kallt vatten över sig...brrr... 2. Allvarliga flickor på minidisco. 3. Fina flickor fina blommor 4. Vi spelar UNO och Yatsy 5.Elina det lilla vattendjuret 6.Saga och Wille söker lite skugga 7. Wille tar kort på mamman i sin hatt 8. Underbar utsikt från balkongen. 9.Pappabus i poolen
 
Nu är vi tillbaka i kylan -16,5 jo jag tackar jag. Men det har sin charm det också. Men detta gör vi om nästa år! Jag hade inte ont på en hel vecka! Fantastiskt :-)

Vi har det underbart

Idag har vi haft 25 grader oxh strålande sol från en klarblå himmel. vi startade dagen med hotellfrukost, vilket aldrig är fel. Sedan gixk vi ner till stranden och spenderade hela förmiddagen där. Det är en vulkanstrand med helt svart sand, jag tyckte det var jättehäftigt, barnen leke i sanden och vågorna, dock fick alltid en vuxen vara med då det är ganska strömt.

Eftermiddagen spenderade vi i poolområdet - det är verkligen kalas med all inclusive. Mat och dricka hämtas när man än vill perfekt när man har glassugna barn ;-) Imorgon ska jag och Elisabeth åka på marknad medan papporna tar hand om barnen. Det är verkligen kalas att åka med vänner då kan man dela upp det litegrann oxh få egentid (även fast det är sjukt jobbigt för mig och mitt kontrollbehov att behöva lämna barnen) Men jag litar ju på Andreas...

Hursomhelst, nu säger vi godnatt wifit här nere lämnar en del att önska... ladda upp bilder kan man glömma så dwt får ni ta när vi kommer hem. Hur har ni det? Kallt? Snö?

10000 meter över havet.

Ja då sitter vi på flyget på väg ner till Gran Canaria. Jag som är så flygrädd blev lite lugnare när jag såg att vi skulle flyga med Norwegian...och nu väl uppe i luften känns allt helt ok. Wille spelar på sin iPhone och Saga ritar, då passar jag på att blogga ;-)

Resan till Landvetter gick smärtfritt, vi väckte barnen 05.30 åt frukost framför TVn och klockan 07 stod vi utanför nr 7 - sedan körde vi tillsammans upp till flygplatsen. Incheckningen flöt på och över huvudtaget gick allt smidigt.

Vi hörs lite senare, nu ska jag sätta tänderna i "50 nyanser av honom" som alla säger är så bra...

Snöskottning idag - poolhäng imorgon!

till semestern ;-) det ska bli underbart! Vi har packat färdigt tror vi iallafall. Pass, biljetter och försäkringsbevis samt pengar är med - har vi glömt något får vi köpa det där nere.

Jag riktigt känner hur mina leder mjukar upp sig bara jag tänker på hur varmt och skönt det kommer att vara. Uppvärmda pooler finns det på hotellet så jag kommer även kunna bada. Underbart.

Har vi wifi därnere så kommer jag blogga om inte så ses vi om en vecka!


Söndag 13 januari

Idag har vi haft en mysdag tillsammans, ja efter en frukost full med sura miner ;-)
Farmor ringde och sade att vi var välkomna på fika och att hon hade bakat en sockerkaka. Vi åkte dit på en fika, vi stannde och pratade en stund efter fikat, Andreas hjälpte farfar att bära möbler och jag hjälpte farmor att skicka foton på sitt ärr till försäkringsbolaget - så hoppas vi att hon får lite ersättning, de kan de behöva, lite extra klirr i kassan för pensionärerna ♥
 
Farfar sitter på golvet och gosar med sin älskade Quentin...
 
Vi åkte hem vid fyra och kvart över fem var jag nere på friskis och svettis och körde ett pass skivstång=pump. Så nu är jag mör i axlar och armar mest. Imorgon är det jobb igen 6.20 börjar jag varje måndag...lika orolig för att försova mig varje måndag...Men på onsdag åker vi...så underbart fantastiskt härligt det kommer bli!
 
 
Knäppaste sovstilen i stan....

Lördag 12 januari

Igår var jag på tjejmiddag hemma hos Tove. Temat var det mediala och Tove hade bjudit in ett medium för en seans. Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka eller tro, men roligt hade vi och jag fick många goa skratt. Det är alltid lika roligt att träffa tjejorna igen, det blev inte sent alls utan Andreas hämtade mig redan vid halv tolv. Barnen sov hos mormorn så det var helt tyst när vi kom hem, riktigt mysigt var det. Ibland är det skönt att bara vara vi två ♥ 
 
Jag fick sovmorgon ända till kl 10 imorse då Andreas kom in och väckte mig innan han skulle till jobbet, jösses, det var längesedan som jag sov så länge men det var välbehövligt. Halv tolv hämtade jag barnen och mormorn och vi åkte ner till stan för att Wille skulle hinna klippa sig innan vi åkte. När vi var på salongen fick Saga för sig att hon ville klippa lugg, jag försökte övertala henne att låta bli men hon var envis som synden. Men egentligen...hon är snart 7 år, det kan hon bestämma själv så sagt och gjort hon klippte lugg. Får se vad pappan tycker om det när han kommer hem ;-)
 
Jag hann även med att fynda finfina saker på rean, minst halva priset på allt. Det gillar vi :-)
Armbandet kommer från Humatity och kostade enbart 49:- 
 
 
Nu ligger vi i soffan efter lite utelek och snart är det dax att börja laga lite mat, fy vad jag inte är sugen på det! Men äta måste man ju göra, men först lite mer soffmys :-)
 

I ♡ LCHF

Hade lagt på mig några extra kilon (3!) under julen som jag tänkte gå ner tills den 16e då vi åker på semester. Började med strikt LCHF (med 1 äta-vad-jag-vill-dag-i-veckan) förra måndagen och nu är det bara 0,8kg kvar och jag mår toppen!

Åt en underbar middag just bestående av kalkon, broccoli, svamp, lök och en sås som var fantastiskt god. Hojta om ni vill ha recept! Jag älskar verkligen hur jag mår när jag följer LCHF. Jag veeet att jag låter som en sektmedlem men testa, kom igen, det är inget svårt alls och maten är fantastisk!



(som vanligt när jag bloggar från mobilen hamnar korten på sidan, ni får ha överseende)

Årets första VABdag

Blev idag med Saga, Andreas ringde och sa att Saga inte alls mådde bra på morgonen så det var bara för mig att packa mig in i bilen och åka hem igen. Just nu sitter vi i soffan och spelar Mario, Saga är rätt så slak och det märks inte minst på tålamoden gentemot lillebror när de spelar tillsammans. 
Idag tänkte jag plocka ner julen när jag ändå är hemma, tyvärr missar vi gymnastiken idag med men det får vara så. Jag har även massa LCHF recept som ska in i receptboken, få se hur mycket som blir gjort med en sjuk Saga hemma :) 
 
Såhär såg det iallafall ut i helgen när barnen lekte på vår baksida, kullen är bra på många sätt men den är ett H*lvete att klippa, vi får se vad vi gör med den... Jag tänker stenar och marktäckande blommor och buskar i den. Andreas tänker cement och småsten.... vi får se hur det blir...nästa projekt är hallen....

Snart så åker vi

Jag riktigt känner redan nu hur mina leder kommer att tacka mig :)
 
 

2013 Gott Nytt Gott Folk

Vi hade en mysig nyår tillsammans med våra grannar. Vi startade dagen med traditionsenlig grillning och sedan var det vedeldad bastu som gällde. Damerna var först ut och det var så skönt, jag riktigt kände hur mina leder tackade mig - jag avstod dock doppet i den iskalla tunnan :) Det är alltid lika mysigt att sitta där och prata, tiden går alltid alldeles för fort och jag var tvungen att kila hem för att förbereda maten och städa litegranna.
 
Vi firade tillsammans med våra grannar och deras två barn. Det var precis lagom, vi åt en 3-rätters i köket medan barnen åt i vardagsrummet framför TV:n, vi fick äta helt ostört - bara en sån sak!
Klockan åtta gick vi ut och smällade av några raketer och sedan var det dax för barnen att gå och lägga sig. Medan Cina & Jimmy var hemma och nattade sina små slängde jag och Andreas oss i soffan och slötittade på TV medan Nemo låg kloss upp på helspänn. Stackarn, men han tog det bra tycker jag nog ändå, kunde vart värre.
 
Håll om mig husse! Det är läskigt!
 
Första dagen på det nya året gjorde vi inte många knop, andreas och barnen slängde ihop en kladdkaka som vi hade med oss till Nisse och Britta. Saga följde dock inte med då hon ville leka med Lovisa istället - så stora de blir så fort, nu är det roligare att hänga med kompisar än med sina föräldrar.
Så fort någon tar på sig nu för tiden så tror han att han ska med :)

Buzzador för Dove Pure and Sensitive

Jag har nu buzzat Dove Pure and Sensitive och jag måste säga att det har gått jättebra! Nu har de allra flesta haft chans att testa på hudlotionen och flertalet återrespons har varit väldigt positiv!
Vill ni ha en skön, snäll och återfuktande lotion skall ni absolut testa denna. Den kommer bli en storfavorit hemma, perfekt på vintertorra fnasiga barn! Det finns både som lotion (som jag buzzade) men även som deodorant, duschkräm och tvål.
 
Obs bilden är lånad från ovanstående bloggare då min dator inte ville synka med min mobil
 
 

RSS 2.0