Tjejkväll

I lördags hade Sofia (min granne) bjudit över mig på en vinkväll tillsammans med Linda och Maria. Jag kan säga att jag kände mig allt annat än pigg på att gå, när kl var fem låg jag fortfarande i mjukiskläder i soffan och Linda skulle komma hem til mig kl sex. Då hade ändå jag och Wille sovit en timme i soffan, stackarn, han har verkligen vart sjuk, över 40 graders feber på natten och legat och yrat :/ Vi hade knappt fått i honom någonting alls under dagen och han var riktigt matt, då kändes det ännu sämre att gå...

Andreas tyckte ändå att jag skulle gå så han tryckte i mig lite mat och en ibumentin sen gick jag. Å vilken tur att jag gick! Vi hade verkligen jättetrevligt och jag var inte hemma innan halv tre. Vi åt ost och kex och spelade Veckans Värsta. Linda & Maria åkte vid halv ett, sedan satt jag och Sofia och tjötade, hon har bott i Läjet i 12 år så jag fick veta massor om folket som bor här och om våra grannar. Roligt! Jag känner knappt någon här men nu känns det som om vi hade lite kopplingar ändå - kul!

Men min plan att fördriva min förkylning och feber med alkohol fungerade inte utan gjorde bara att jag dagen efter mådde ännu sämre! Söndagen vaknade jag och frös som en tok, tog tempen och den visade 38,5 i armhålan!? Så hela söndagen spenderade jag i soffan mer eller mindre, Wille hade piggnat till men nu verkade det som om Saga blev sämre. Mycket riktigt 38,8 hade hon. Jag stöp i säng tillsammans med barnen 18,30 och då sov vi alla för natten!

Måndag morgon släpade jag mig upp och till jobbet,♥Mamma kom hit och passade barnen♥ tills jag slutade 13,30. Jag kan ärligt säga att idag har jag inte bidragit med så mycket på jobbet, jag skulle stannat hemma. Men imorgon då blir det VAB - både jag och Saga är helsjuka! Så det blir inte mkt mer skrivet från denna sjukstugan nu!

gammal bild från jan


Lekstugan

Här kommer lite bilder ifrån stans nya lekstuga som jag lovat, men först lite bilder från dagen innan:

En härlig "vårkänslopromenad" med Nemo



Äntligen framme på Lekstugan! Med oss var mammas kompis Camilla och hennes två flickor. Vi hade jättekul!























Vi kommer att komma tillbaka, vi hade verkligen jättekul!

Ingen dator

min dator är som sagt inne på lagning så bloggandet blir mer lidande än vanligt, det blir bara inte av att jag sätter på den stationära :) Idag är en tråkig innedag, Wille är sjuk, han har över 40 graders feber - stackarn. Och med både alvedon och panodil sjunker den bara 1,5 grad. Just nu ligger vi i soffan och kollar på Ice Age 2, Saga och pappan är inne i staden och uträttar ärenden.

Denna veckan har flytit på som vanligt, nästan iallafall, i tisdags fick jag för första gången vabba, denna gång var det Saga som hade haft feber och tisdagen var hennes feberfria dag. Vi åkte dock ut och gjorde några ärenden, lämnade in traderapaket, tog en fika hos mormorn och fick domen från verkstaden. 12600:- kostar bilarna oss denna månaden, Touranen har givetvis gått sönder igen medan golfen behöver byta kamrem. Men som tur är så är jag och Andreas gjorda av pengar! :)

I torsdags när jag var på jobbet rinde de ifrån mitt nattjobb och undrade om jag kunde jobba natten på sjukhuset och eftersom jag visste att Johanna också skulle jobba och satt i rummet brevid så tackade jag ja. (och för att det är goa pengar). Natten gick relativt fort, det var faktiskt rätt mysigt och sitta och ta en kaffe mitt i natten.

Så kom då fredagen och jag skulle egentligen åkt ner till Lottis denna helgen men eftersom Andreas har diskbråck så klarar han inte av att vara ensam med barnen hela dagarna. Med facit i hand så var det bra att vi avbokade eftersom Wille nu är jättesjuk. Men det är tråkigt, vi ses alldeles för sällan och jag saknar henne jätte mycket :/
Ikväll när barnen sover ska jag kila över till grannen och dricka lite vin, mest för att komma ut, tjöta och skratta. Sofia bor i samma hus som vi så om Wille blir sämre eller A får alldeles för ont så tar det mig inte ens en minut att komma hem och det känns skönt!


jag skulle lägga in bilder från dagen men denna datorn kopplar inte riktigt som den ska så det får bli en gammal bild på en liten Wille från Fun City - tiden går alldeles för fort!


Vi testar nya lekstugan - den får topp bet...

img_1234 (MMS)

Vi testar nya lekstugan - den får topp betyg från oss alla!


No updates lots 2 do :)

Ja det har verkligen vart jätte dåligt med uppdateringarna här och jag kan bara skylla på ett sviktande intresse.

Det har hänt en hel del under "den bloggfria tiden", vi har varit på kalas, haft middagsgäster och vart på utflykter. Men jag känner att det är ingen mening att skriva om det nu, känns inte aktuellt :)

Idag har jag jobbat, en kort dag 6,20-11,20 vi har haft planering hela dagen så jag har inte vart i barngrupp alls. Jag trivs jätte bra på mitt jobb, idag fick jag en riktig skrattattack, ni vet en sådan när ögonen tåras och man får kramp i magen? Underbart! Det är roligt att man har sådana kollegor som man kan skratta så tillsammans med! Det är guld värt!

Nu sitter jag hemma, jag har sovit en timme, vaknade till och åt och passar på att sitta en stund vid datorn innan jag ska sova lite till. Jag ska jobba inatt så därför måste jag sova (inte för att det är något jag vanligtvis säger nej till, älskar att sova!) Detta är min näst sista natthelg, sedan har jag en i mars och sen är det slut på vårdarbetet. Det känns lite sorligt - men nu ska jag ha ett jobb inte mer. Det räcker!

Idag kom även en ljusbeställning som jag har sorterat och packat in i påsar. Jag fick för mycket produkter + ett presentkort så jag mailade och frågade vad som hänt och fick svaret att det var lite uppmuntran från Partylite till sina konsulter! Jättesnällt!

Nu ska jag fortsätta vila men uppdaterar säkerligen ikväll igen.
Kram på er!

Syskonmys i de nya tretorn overallerna 

img_3368 (MMS)

Syskonmys i de nya tretorn overallerna 


Tradera

som lovat kommer länken till mina auktioner, så nu håller vi tummarna. Många tusenlappar vill jag ha :)

http://www.tradera.com/auktioner/pipzie

Godmorgon

nu ligger vi alla i soffan, barnen tittar på Barbie och jag dricker kaffe och äter frukost :) Jag börjar så smått komma in i vardagen nu, med jobb mån-fre, hämtningar och lämningar m.m. Idag blir barnens längsta dag på förskolan någonsin 7,45-16,45 men jag försöker att inte ha dåligt samvete för det, jag vet ju att de har jätteroligt när de är där och att de går faktiskt bara tre dagar i veckan! Vi har ju barn som kommer 7-17 fem dagar i veckan och de är lika glada för det :)

Igår hade Wille ramlat på isen och slagit i kinden :/ aj aj aj vår lille kille! Men han är lika glad för det ♥
När jag kommer hem ikväll ska jag lägga ut en hel del på tradera, måste börja min rensing så smått. Finns en del saker som jag undrar om jag ska vänta med att sälja tills nästa vintersäsong. Bland annat vinterjackor och overaller, vad tror ni?

lägger ut länken sen till auktionerna =P

Våra barn växer...

som ogräs :) Idag när jag hämtade på förskolan sa deras fröken att Saga har vuxit ur sin fleecefodrade regnoverall! Va??? Det var ju inte längesedan jag köpte dem! Wille var på god väg att växa ur sin också och eftersom han inte kan ärva Sagas som är en storlek större (fast rosa, pappan sa nej nej!) så har jag nu köpt två till - denna gång svarta. I storlek 110 till Wille och 120 till Saga.

Visst är de fina? Märket är TRETORN och de kostar 699:- st på Ellos.se

 

Fleecefodrade regnoveraller är det bästa, eftersom det inte kan komma in vatten mellan jacka och byxa. Nu när jag jobbar i förskolan varje dag så märker jag verkligen hur många barn som "ramlar" i vattenpölar så att det läcker in vatten mellan jacka och byxa. Så vill ni investera köp en regnoverall.

De gamla ska jag lägga ut på tradera :)

RSS 2.0