Jag vet två barn som kommer bli överlyckli...

img_0050 (MMS)

Jag vet två barn som kommer bli överlyckliga när de vaknar imon :)  Om ni undrar över deras udda placering så är det för att jag hängde dem på spikar som redan fanns. Vill inte göra nya hål i väggen bara så att kalendrarna kan hänga snyggt ;-)


My Father

är en fena på att fota akvariedjur. Skitduktig är han rent ut sagt! Kolla själva.


-are you talkning 2 me?
Älskar hans (?) ansiktsuttryck !


Den här bilden är min favorit.

Imorgon blir det Gekås med mamma tidigt på morgonen och efter det bär det iväg till en hel dag med SPA och behandlingar också det med mamma. Det behöver hon nu när mormor somnat in ♥

Vi har vart i staden och julshoppat jag oc...

img_0045 (MMS)

Vi har vart i staden och julshoppat jag och barnen. Saga valde klänning själv med matchande strumpebyxor. Hon är så medveten om kläder :) Jag hittade två klänningar och några tröjor, visst är klänningarna fina? Riktigt juliga :) Nu väntar myskväll i soffan!


Adventsfrukost!

Å vad mysigt! Nu är det jul på riktigt! Å vi älskar julen i denna familjen :) Det har till och med smittat av sig på pappan som innan (speciellt innan barnen) inte tyckt att julen vart speciellt märkvärdig! Men nu är det precis som det ska vara, julefint i alla husen och snön gnistrar i kylan. För kallt är det, det vill jag lova! -9 har vi just nu och det känns i lederna. Men jag ska inte klaga, sålänge det håller sig till värk och inte blir som förra året så är jag glad.

Idag ska vi hem till familjen Dahlman för en adventsfika ikväll planerar jag lite julpyssel. Vi har massa apelsiner och nejlikor som ska göras, det doftar så gott :)


Examens arbete hela dagen lång.

Ja imorgon alltså :) Vi ska träffas imon kl 08 för finslipning, för några timmar sedan fick vi mail från vår handledare ang det sista som han anser att vi ska rätta till innan han bedömmer om vi är redo att gå upp för ventliering eller inte. (fast han har så gott som sagt att vi klarar det eller, han sa "det blir inga problem"). 

Jag vill verkligen vara klar NU. När vi la sista handen på arbetet så var det så skönt. Det var klart! Även om det inte är 100% färdigt så är vi iallafall klara med grovjobbet. Vi har en C-uppsatts! Nu ska den bara rättas till lite grann.

Idag var vi hemma hos Engmans, Saga hade verkligen längtat efter att leka med Melwin och vi ville även uppvakta Noel. Jag tror presenten blev uppskattad :)
Snart är det jul...på lördag ska det pyntas! Å vad vi längtar, jag nästan mer än barnen ...ho ho ho :)


Live life - love life ♥

Idag har verkligen vart en sådan där dag, då jag älskar precis allt! Inget har kunnat få mig på dåligt humör. Jag går bara omkring och myser och tänker på vilket fantastiskt liv jag har :)
Och ni behöver inte börja ulka för ni som känner mig vet att jag har dagar där jag känner precis tvärtom, men visst är det härligt när man känner såhär?


Nu packar jag ihop

det har vart en lång natt och nu ska jag hem och göra barnen redo för fsk, den blir det en heldag med Carin och ex-arbetet...igen...börjar bli trött på det nu. Uppdatering senare!

Titta vad älsklingen kom hem med! Nu tjuvs...

img_0014 (MMS)

Titta vad älsklingen kom hem med! Nu tjuvstartar vi med en myskväll :) Ho ho ho


Sitter just nu på världens lyxspa för att ...

img_0007 (MMS)

Sitter just nu på världens lyxspa för att avnjuta en 50 min Ansiktsbehandling :) jag fick detta av min underbara sambo


Wonderful news

Ja, lyckan har vart med mig på sistone, jag har fått ett heltidsarbete som börjar direkt efter skolans slut! Skönt, en garanterad inkomst! Även december löste sig till det bästa då jag fick 155 timmar där, mycket nätter - jätte skönt. Jag har verkligen saknat att jobba nätter :)
Men tänk....den 17 januari börjar jag arbeta som Förskolelärare det är ju inte klokt vad skoj! Äntligen måste jag säga, har ju ändå pluggat 3,5 år!


It´s been a bad day please don´t take a picture

Själva dagen i sig har väl egentligen inte vart så dålig, jag har fått massa gjort men jag har inte vart på humör, allt har känts motigt och extra jobbit. Inge kul med sådana dagar. Därav denna korta uppdatering, hoppas på en bättre morgondá ♥

Angel number two

Idag kom min fina ängel, nu har jag två av de tre. Den tredje och sista kommer någon gång i slutet av november :}



den gryniga kvaliten beror på att bilden är tagen med mobilen och utan blixt, men visst är de fina?
Dagen idag har vart riktigt riktigt tuff och jag känner det i kroppen. Det hela började med att jag vaknade till en snöstorm och eftersom jag inte har några vinterdäck på bilen väckte jag A och berättade att han var tvungen att lämna barnen på förskolan eftersom jag måste sätta på vinterdäcken. Detta möttes med en oerhörd glädje från A´s sida....eller inte! Ve och fasa för den som rubbar hans rutiner på morgonen! Det är bara att slå dövörat till och köra på som planerat :)
Ha ha, fröknarna sa idag när jag hämtade barnen att de hade sagt till A att han inte behövde stressa. De undrade om jag hade gått någon form av stresshanterings kurs för att klara av honom...haha...

Iallafall är det jungels lag som råder när man ska byta däck och jag kunde inte låta bli att fnissa lite grann åt de som parkerat sina bilar i kö. För det är nämnligen så att det är inte bilkön som gäller utan man ska köa utanför dörren för att få en nummerlapp. Så glad i hågen skuttade jag ur min bil och ställde mig först i kön till nummerlapparna. Flera bilköande gick ur sina bilar och påpekade att det var bilkön som gällde. Jaha, men det har det aldrig vart innan svarade jag. Så jag stog ute och frös röven av mig medan de satt i sina varma bilar. Men när 45 minuter gått och jag stod först i kön som nu bestod av 50 personer insåg de sitt misstag. Så jag fick bytt däck och hann till arbetsintervjuen som planerat. Efter en låååång intervju åkte jag och mötte upp Carin och vi åkte vidare för att intervjua en pedagog. Intervjuen var givande och imorgon skall vi träffas efter min träning och transkibera. Wohooo, jag börjar se ett slut på det här!

trevlig kväll alla...

ps...jag bara formligen älskar pappan i familjen Arvidsson-Kvarnsmyr. Vilken störtskön människa!

Skäll

A skäller så på mig så nu måste jag lösenskydda bloggen, om inte annat för jag orkar inte lyssna mer ;} Så inom kort stängs den igen!

♣ Sista praktikdagen avklarad ♣

Idag gjorde jag min sista VFU dag, för alltid! Wohoo! Tänk att jag inte ska praktisera mer :P
Jag hämtade barnen på förskolan och vi begav oss till staden för diverse inköp, barnen behöver både höstskor (enligt pappan) och Saga var i stort behov av långarmade t-shirts. Vi var på stan gott och väl en timme och jag blir så frustrerad! Varför finns det sååå mycket till flickor och nästan ingenting till pojkar? Kom hem med 5 tröjor till S och W fick en muminpyjamas, en lila. Jag fick förhandlat bort den rosa princessklänningen för då hade pappan gått i taket ;)

Jag tror jag ska lägga mig med barnen idag, känner jag behöver sömnen, imorgon väntar en fullspäckad dag. Vi fick föresten mail från vår handledare idag och han skrev att "det ser mycket lovande ut". Yes, äntligen lite medvind my friends! Ha en fin måndagkväll kära vänner ♥


Early morning

Tänkte sänga in ett blogg inlägg såhär tidigt på morgonen, idag blir det praktik för min del. Sista dagen som jag behöver ta igen, sen är det slut. Känns otroligt skönt att kunna avsluta denna VFU period samtidigt som det känns jätte konstigt att inte få komma tillbaka för jag trivs jätte bra.

Igår gjorde vi oss iordning för ponnylekis men när vi kom dit hade vi glömt av att det var lov så vi åkte ut i skogen istället och jag hade med mig kameran :}










(bilderna är lite ljusa beroende på att jag håller på att lära mig hur jag "ljusar upp" bara delar, med hjälp av kameran, ansiktet är lättast att börja med :}

Saga har bakat en tårta helt själv till mo...

20101106282 (MMS)

Saga har bakat en tårta helt själv till mormors födelsedag :}


Nu är vi och tänder ljus för alla de som s...

20101106279 (MMS)

Nu är vi och tänder ljus för alla de som saknas oss! Så vackert!


Jobb intervjuer

Ja nu börjar det på riktigt! Idag har jag vart på arbetsintervju för 3 olika tjänster, dock samma rektor så det räckte med en intervju, väldigt skönt! Det var personal med från de olika förskolorna och jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig, trots en del kniviga frågor. Efter intervjuen åkte jag och besökte de olika förskolorna och det var en som jag fastnade för. Både förskolan och tjejen som visade mig runt, jag kände att jag gillade henne med en gång och det är viktigt tycker jag. Att man trivs med sina arbetskamrater! Så nu håller jag tummarna för att jag kan få den, att det var en heltid tillsvidare skadar ju inte heller ;-)

Sedan var det raka vägen till jobbet för ett kvällspass, en go arbetskamrat hade lämnat en vinterjacka till mig, en gosig Tenson ibland ska man ha tur. Nu slipper jag köpa en vinterjacka! Tack igen ♥

Imorgon blir det dock inget jobb eftersom barnen är lite små krassliga och A kommer ha ont efter operationen som han gjorde idag. Men det ska faktiskt bli rätt skönt eftersom jag känner att jag är lite utarbetad :) När klockan ringer på morgonen så sätter jag mig upp med ett ryck, sen så dröjer det innan jag vet var det är för dag eller vad jag ska göra idag. Det är en ganska så olustig känsla att ha, under de sekunder som jag är ovetande, sen drar jag alltid en lättnandens suck när jag kommer på dagens aktiviteter ;-)
Jag tror helt enkelt att det är så mycket nu med examens arbetet och jobb sökningar att jag sover så djupt på natten att det tar längre tid för min hjärna att vakna än för min kropp..haha...ja det är mina spekulationer!




Renovering

Jag blev så sugen på att renovera när jag var ute på Balgövägen innan så det kliar i fingrarna. (A formligen bara älskar när jag ändrar om..haha). Så nu ska jag fixa barnens rum, jag ska ta den stora hyllan och fixa den så att det blir två hyllor varav den ena ska läggas ner. När det är klart, jag räknar med en dag ungefär. Ska ju bara sågas och spikas lite. Så ska jag och barnen renovera dockhuset, det ska nästan bli det roligaste. Taket ska bli svart och listerna vita, sedan ska vi åka ner till colorama och be och gamla tapet och golv böcker. Så ska vi tapetsera om och lägga nytt golv. Pilligt värre men roligare än att köpa nytt, det vi har ni är oranget från 60 talet. Saga önskar sig mängder med dockhus möbler i julklapp samt en "gräsmatta" som man kan köpa till :)

Nu måste jag ta mig i kragen och fixa till lite mat och sedan börja med det vanliga: tvätt och städ - mindre kul.

RSS 2.0