Söndag 2 februari

Då var vi inne i februari. Helgen har gott i lugnets tecken, fredagen var pappan på jobbet och jag låg hemma och tog igen mig från denna hemska förkylning som jag åkt på. När jag hämtade barnen i skolan så undrade jag om det var någon som ville åka till mormorn? Saga ville såklart men Wille ville hellre hänga med en sjuk mamma. Jag förklarade att det inte blev några kompisar hemma och att jag inte heller orkade leka med honom, men han ville ändå vara hemma ♥ Denna dag blev det hemgjord pizza till kvällsmat då det var vad jag orkade ungefär. 
 
Lördagen var pappan hemma som tur var. Han tog hand om det mesta medan jag vilade och sov om vartannat, jag måste verkligen vart riktigt roligt sällkap :-) Vi var bortjudna på kräftor på kvällen men jag och barnen stannade hemma, det var bara pappan som gick. Jag gick och la mig samtidigt som barnen dvs redan kvart i åtta och sov till kl 08.30 när pappan väckte mig. Idag mår jag bättre och känner mig ganska redo att gå till jobbet imon. Men igår var det en stor dag för barnen, de har hållt sig sockerfria i en månad och kunde således kassera in 200:- var, det var direkt ner till Elgigaten och köpa de som de önskade sig mest av allt i hela världen, jorå så var det, mest av allt i hela världen. De fick dock dela på det eftersom det kostade 600:- så nu sitter de och samsas om Skylanders Swapforce ;-) Men det känns bra att de har sparat pengar och haft en mål med sitt sparande. Nu ska de välja om de vill fortsätta ytterligare en sockerfri månad och inkassera ytterligare 200:- när februari är slut eller om de vill äta socker och inte få några pengar ;-) Det är ett tufft val, iallafall för Wille!
 
Andreas och barnen promenerade bort till farmor och farfar och fikade. Jag stannade hemma och fixade maten. Ikväll tänkte jag att jag skulle försöka vara vaken längre än till åtta så jag och andreas kanske kan se en film tillsammans. Föresten hur tråkigt är det inte att snön regnar bort?

Kram Annalina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0