Julafton 2012

Vilken härlig jul vi har haft! Vi startade julafton med frukost hemma hos oss kl 09, det var vi och mina syskon och vi åt åt och åt! Efter frukosten mös vi ner i soffan och sedan somnade alla mina syskon ;-) Saga och Wille fick varsin iPod på morgonen det blev så glada så det gjorde ingenting att merparten av gästerna sov :D



Kl 13 var vi hemma hos Hammarströms och åt jullunch - ännu mera mat... när vi tittade på Kalle somnade både jag och Wille i soffan ♡



Efter ris a la maltan var det äntligen dax, det knackade på dörren och vem var det som kom om inte tomten! Wille kunde knappt sitta still under tiden tomten delade ut klapparna.
Alla klapparna delades ut och sedan gick det i räser fart att öppna klapparna. Saga och Wille blev så glada över sina klappar det var riktigt roligt att se.

Olle fick en 3D tv och 3D filmen Ice Age 4 så det dröjde inte länge innan det såg ut såhär:


Tanken var att vi vuxna skulle spela julklappspelet men klart att Saga och Wille också skulle vara med!


Wille var överlycklig nördar han vann det stora paketet men det dröjde inte länge innan syrran var framme och snodde det :-) Men han fick 2 paket så han var nöjd. Kl 22 begav vi oss hemåt och det var i god tid för det var trötta barn som somnade i sina sängar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0