Det blev en dag på stranden

Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde vi oss tillsist för att åka ner till Barnens badstrand, eller kissviken som Andreas säger ;-)
Det var skönt att komma bort från gatan en stund, miljöombyte gör gott! Vid tre började molnen hopa sig så då packade vi in oss i bilen och for hem.

Det blev en lugn och skön eftermiddag, jag byggde en koja med Wille och Lucas på framsidan i tron om att om jag bara bygger den så kan jag ligga jämte i lugn och ro och läsa en bok, eller hur? Var det inte det ena så var det det andra, så jag gav upp, gick och frågade om vi fick norpa Maja en stund och så lekte vi alla tillsammans. Maja hällde ut alla klädnypor som Wille och Saga plockade upp och Maja hällde ut igen. Sådär höll de på ett tag tills Saga tröttnade och plockade bort spannen med klädnyporna ;-)

Nu ikväll har vi haft styrelsemöte och jag tror jag har allt under kontroll. Fakturorna ska ut, info brev och styrelseprotokoll skall skrivas och det ska handlas mat till höststädningen.

Läggningarna har ju vart lite tuffa eftersom vi vill att Wille skall sova, iaf somna, i sin egen säng. Det har gått sådär och i min frustration pratade jag med Sofia som föreslog att W kunde få sova i S rum. Senare samma dag kom Andreas med förslaget så sagt och gjort så sover nu Wille tryggt i undersängen i storasysters rum - mina hjärtan!

Imorgon är dagen jag fruktar - Sagas inskolning på fritids :-/ ååå hon är ju så liten, det är ett sånt stort hopp från förskola till skola... Tänk om hon inte vågar be om hjälp? Tänk om de inte ser henne tillräckligt, vem hjälper henne med vad som ska vart i matsalen? Tänk om tänk om.... Ja ni hör ju, jag är galen! Men jag visar det iaf inte för Saga och det får jag väl ha lite cred för? Eller?


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Uscha, jag känner likadant inför skolan! Nu ska ju Albin iofs bara vara där i "skolan" och inte gå på fritids, men det är ändå galet va nojjig man blir!

2012-08-13 @ 07:49:00
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0