♥ Liegatan ♥

Det börjar nästan kännas lite tjatigt och skriva om hur bra vi har det här på gatan, men va fasen det är ju det vår helg handlar om ;-)

I lördags morse gjorde jag och barnen oss iordning för en förmiddag i skogen tillsammans med de andra Mullebarnen. Det var första gången i Mulleskolan och för Wille var det en stor grej eftersom det var hans första gång på Mulle, egentligen så tillhör han fortfarande Knyttarna men jag ville att han skulle gå tillsammans med Saga och han tyckte att han var färdig med Knytte :}
Vi hade en mysig tid och självklart så är det fikat som är det allra bästa, vi hade packat ner smörgåsar och varm choklad (kaffe till mamman).

Finns det något bättre än att äta ute?

När vi kom hem fortsatte dagen med lek och bus med alla barnen, och på kvällen hade vi lördagsmys med alla grannbarnen, de satt så fint och tittade på film och kalasade på ostbågar och isvatten :)

Lördagsmys med grannkompisarna

Söndagen tillbringade vi bara hemma på gården, vi grillade lunch tillsammans på lekplatsen och sedan satte vi igång vattenspridaren så att alla barnen kunde springa ooch svalka sig i värmen.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Åhh va härligt ni har det! Här har vi inte så många jämnåriga på gatan (än, många är pensionärer och man kan ju hoppas på barnfamiljer när dom flyttar...), men närmsta grannen har 2 töser som är här varannan helg och då leker dom tillsammans dygnet runt nästan!

2011-09-08 @ 08:27:17
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0