Ursäkta igen

för det långa uppehållet men jag har spenderat mestadels av tiden på Akuten med mina fötter, nu har jag återigen fått de starka tabletterna som gör mig helt bra men så fort jag slutar äta dem så kommer det onda och svullnaden tillbaka som ett brev på posten. Men strunt i det, jag kan äta dem i 9 dagar till vilket betyder 9 smärtfria-gå normalt dagar som jag kommer göra det mesta utav!

En stor eloge till min underbara (starka) sambo som hela helgen har burit mig fram och tillbaka från sängen-soffan-toaletten (ja, så illa va det faktiskt) Nu har jag lyckats få 2 remisser från 2 olika läkare till ett specialist sjukhus, klicka här. Så nu SKA jag bli bra!!

Kommentarer
Postat av: Charlotte - Fyrklövern

Visst är det bra med starka tabletter ibland men det kan man ju inte gå på hur länge som helst så jag hoppas verkligen att dom hittar var som är felet med din fossingar!



Min häl (vänster) har krånglat sen i början av augusti. Jag sprang över crossbanan och kände hur det liksom "small" till och sen har jag haft ont i hälen, på undersidan, men den är inte svullen.

Jag kan gå och så men jag kan inte stödja på den när jag suttit still för länge då blir det några haltande steg innan jag kommer igång. Jag gjorde ett tappert försök att ringa VC en gång i början men hon sa bara att det är med all säkerhet hälsporre och det kan man inte göra något åt, men om du tvunget måste så har vi "öppet hus" på förmmiddagen... Jag sket i att gå dit kan man säj!



(http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/2009/august/personalfest.html#comment)

2009-10-19 @ 07:59:25
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Emma

Tycker du jag ska testa mig mot flunsan? om det är det jag har då, ska man ringa till förskolan då och säga "jag har fått svinis bara så ni vet, var ju förkyld när jag var hos er också!" jag vet inte, har faktiskt börjat bli bättre här i kväll, men det har jag iofs kännt flera gånger i veckan! :( Du, ska du gå på rytm grejjen imon? jag tänkte att jag struntar i det, orkar inte med att vara aktiv och dansa runt hela dagen. men om du går och det är viktigt att man ska va där så kan du väl skicka ett mess så får jag väl komma efter lunch. Hoppas dina fötter blir bra snart, har knäna och det andra blirr bra? känner kanske inte det när du tabletterna :) kram

2009-10-19 @ 22:46:43
URL: http://aliceochwilma.blogg.se/
Postat av: j

fy vad hemskt hoppas du blir bra. Ja det fick jag sålänge man inte har feber jag är ju mest snorig å så bara.

2009-10-20 @ 08:53:53
URL: http://peachpenny.blogg.se/
Postat av: Emma

ja jag är mycket bättre nu. fortfarande förkyld men inte så hängig och torr i halsen. Så det börjar bli bättre :) nä sånt där orkar jag inte heller med. anade att det skulle bli så så det var därför jag inte orkade gå, tråkigt att saga är dålig, ärdet från sprutan tro? kram

2009-10-20 @ 14:57:34
URL: http://aliceochwilma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0