Pape mache, Tjejdag, Fruhippa och Cellgifter

Jag, Carin, Emma, Camilla, Josse, Tina och Johanna har tema savann i skolan (specialisering bild) så vi bygger en giraff och en elefant i pape mache - jätte roligt. Vi har även gjort palmer och en sjö, kommer bli jätte bra och roligt att visa upp vad vi har byggt.
     
Kropparna är gjorda i hönsnät återkommer med bilder när det är färdigt.

I går (fredag) hade vi en tjejdag i Göteborg, vi åkte redan halv ett ifrån varberg med tåg till Götlaborg. Vi gick genast till Femmanhuset/Nordstan och shoppade lite innan vi bagav oss till Bergakungen för att se New Moon - fantastisk film. Dock var resten av publiken en del år under 18 så det var mycket skrik i salen när Edward visade sig och när Jacob tog av sig tröjan. VI skrek givetvis inte, men fånade oss en hel del med kameran innan filmen började, är man barnfri så är man ... :-)


Johanna, jag, Andréa

Vi gick tillbaka till nordstan och kikade in på Åhlens, jag fick träffa min söta kusin Sandra och efter ha stannat tills de stängde bestämde vi oss för att äta någonting. Efter 45 minuters snurrande hittade vi ett mysigt ställe - källarkrogen. Jag åt en toast skagen och laxpasta. Vi avslutade med kaffe. Andreas slutade halv elva och kom sedan och hämtade oss, det var jätte skönt att komma hem. Stöp i säng med en gång.

Dagen efter ringde klockan 0800 och det var bara att gå upp och göra sig iordning för champangefrukosten som var starten på fruhippan (en möhippa för någon som gift sig i smyg (fast jag och Andreas visste för vi var vittnen)). Hela dagen var lyckad, vi badade tunna och bastade i en under vattens bastu. Jag stannade inte hela kvällen, mamma ringde och sa att Wille var sjuk så jag ville åka och hämta honom istället.

     

   

Undervattens bastun var ascool, hade kunnat sitta där hela tiden, tunnan, som egentligen inte var en tunna var också skön och gjorde gott för mina leder. En trevlig dag med goa tjejer!

På tal om lederna så ska jag börja äta cellgifter för dem, om det inte blir bättre innan den 16 dec. Så nu ska jag försöka bli frisk så jag slipper börja med cellgifterna, det heter ju gifter av en anledning...jag har inte lust att äta det. Så nu fokuserar jag all min energi till att bli frisk igen och jag kommer att bli det, finns inget annat alternativ.

Nu ska vi gå och lägga oss jag och barnen, är jätte trött och behöver sova ikapp några timmar.

ciao!


Kommentarer
Postat av: johanna

ohhhh.... du använde det hemska fotot på mig ändå... ja får väl bjuda på det då ;-)



sov gott.. här har man sovit hela dan nästan..

2009-11-21 @ 20:17:36
Postat av: lottis

saknar dig...

2009-11-21 @ 21:22:09
Postat av: Charlotte

Uscha, dessa jäkla fötter, hoppas verkligen dom blir bättre av sig själva!

2009-11-22 @ 09:25:23
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: mamma

Det sägs att man kan bli bättre om man utesluter griskött ur kosten..:)

2009-11-22 @ 17:36:23
Postat av: Emma

det som din mamma skrev har jag också hört. hon som jag köper alice mat av hr slutat med griskött för hon har dåliga leder, kanske inte samma besvär som du men ändå! du kan ju alltid testa :)

2009-11-24 @ 10:10:56
URL: http://aliceochwilma.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad mysigt du har gjort här inne

2009-11-26 @ 20:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0